Skip to main content

Unelte de sugerare a domeniului tau pentru a gasi cel mai bun nume

De obicei, oameni isi folosesc propria creativitate si propriile dorinte pentru a crea numele de domeniu potrivit pentru site-ul lor. De multe ori, insa, nu realizeaza ca au venit cu un nume neobisnuit care nu este chiar cea mai buna alegere. De asemenea, acestia nu stiu ca exista pe internet unelte de sugerare a numelui domeniului pentru site, astfel incat numele gasi sa fie unul cu adevarat potrivit.

Cele mai interesante unelte care te pot ajuta sa incepi construirea unui brand si sa gasesti un nume corespunzator pentru site sunt:

Lean Domain Search

Aceasta unealta este este perfecta pentru cei care nu au nici o idee despre numele pe care si-l doresc.  Pentru a-l folosi intrati pe http://www.leandomainsearch.com/. Lean Domain Search este un motor de cautare unde tu scrii un cuvant care sa fie inclus in numele domeniului si primesti sugestii in urma sa. Sunt valabile mai mult de 30 de sugestii populare legate de cuvantul introdus. Dupa ce ai scris cuvantul cheie, poti sa sortezi sugestiile dupa popularitate, lungime sau alfabetic. In plus, ai posibilitatea de a filtra rezultate dupa inceputul numelor domeniilor sugerate sau dupa sfarsitul acestora.

Motorul de cautare iti arata numarul de domenii valabile cu cuvantul introdus de tine, prin urmare vor fi valabile sute de sugestii. De exemplu, pentru cuvantul „casa”, poti primi in jur de 733 de rezultate, toate doar cu extensia .com. Rezultatele sunt categorisite dupa culori astfel: verde insemnand ca sunt valabile pentru a fi cumparate, rosu insemnand ca sunt deja inregistrate, iar cele galbene sunt cele mai populare.

Poti marca un domeniu ca si favorit si poti sa verifici valabilitatea instant cu unealta de valabilitate a domeniului de pe site-ul Lean Domain Search. In subsolul paginii, in partea dreapta la rezultate, poti gasi si statistici privind termenul cautat de tine. De exemplu, „casa”, in momentul cautarii, era al 51-lea cel mai popular cuvant de pe internet urmat fiind de „aur” pe locul 52 si inaintea sa aflandu-se „reclama” la 50.

Lean Domain Search te lasa sa copiezi lista de sugestii, dar si sa vezi istoricul cautarilor tale. Poti chiar sa citesti si testimoniale privind aceasta unealta de la SEOMOZ sau alte autoritati din domeniu.

Nameboy

Poti folosi Nameboy la adresa http://www.nameboy.com/ unde cautarea pentru domeniul perfect se realizeaza folosind cuvinte cheie primare cum ar fi numele oraselor si cuvinte cheie secundare cum ar fi cuvantul care defineste site-ul, care il descrie instant. Ambele cuvinte cheie se afla in campuri separate, iar al doilea este optional, pe cand la primul pot fi folosite rimele si cratimele.

La pagina rezultatelor, vei primi o notificare ca doar literele, numerele si cratimele pot fi folosite pentru gasirea si inregistrarea unui nume de domeniu. De asemenea, domeniile rosii sunt deja luate, dar tot poti sa faci o super oferta pentru a le cumpara daca chiar iti doresti asta. Rezultatele albe sunt cele la care trebuie sa verifici valabilitatea, iar pentru cele albastre sunt valabile pentru inregistrare. In acelasi timp si cele verzi sunt valabile pentru inregistrare instantanee pentru o suma redusa. Domeniile au extensii variate cum ar fi .com, .net, .org si .info

Poti folosi butonul New Search pentru o cautare noua si poti chiar sa inregistrezi domeniul cautat direct din aceasta unealta adaugand-o in cosul tau. Poti si sa reinoiesti domenii folosind meniul primar.

Lasa un comentariu

Suna
Whatsapp