Branding

Branding - creare identitate vizuala

Ajutam la formarea brandului si cream identitatea vizuala a companiei tale.

Despre branding si identitate vizuala.
Un brand de succes este in primul rand unic, omogen si constant. Rolul sau este de a fixa imaginea companiei tale in mintea tuturor celor cu care interactioneaza si de a transmite intr-o secunda reputatia pe care ai dobandit-o catre acestia.
Brandul se construieste incet de aceea este esential ca strategia initiala de branding sa fie una corecta. Tendinta este de a-l construi inspirandu-ne de la corporatii deoarece multi au dorinta de a ajunge acolo. Insa acest lucru este o greseala, brandul firmei tale trebuie sa fie in corelatie perfecta cu ceea ce faci si unde te regasesti.

Iata cu ce te putem ajuta noi:

Logo.
Crearea unui logo este una din primele etape intr-o strategie de branding. Acesta are rolul de a transmite de unul singur cine esti si ce faci. In crearea unui logo original pana si cea mai simpla schimbare poate reprezenta o diferenta uriasa in cum vei fi perceput.

Bannere.
Putem crea modele de bannere pentru orice ai nevoie. In general le inventam pentru online marketing (de exemplu reclamele GoogleAdwords) dar le putem crea si pentru a fi folosite in mediul off-line.

Carti de vizita.
Design-ul unei carti de vizita face parte din prima impresie pe care o vei face clientilor sau colaboratorilor tai. Ba chiar mai mult de atat. Atunci cand acestia vor dori sa apeleze la serviciile oferite de tine cartea de vizita va fi un element important intre a te alege pe tine sau a apela la unul dintre competitorii tai.

Fotografii.
Alegerea fotografiilor potrivite pentru site-ul tau poate face diferenta pentru a convinge un vizitator sa apeleze la serviciile tale sau nu. Textul este extrem de important insa cateva fotografii bine alese pot ajuta vizitatorul sa isi formeze o parere buna despre afacerea ta doar in cateva secunde. Pentru site-ul tau putem alege noi cele mai potrivite fotografii sau le putem edita pe ale tale astfel incat sa isi pastreze efectul dorit dar sa nu ingreuneze incarcarea site-ului pentru utilizatori.

Iata cateva dintre avantajele oferite de colaborarea cu DigitalCraft.

1

Crearea unei identitati originale.

Vom tranforma site-ul tau intr-o oglinda a afacerii tale. Iti cream o imagine care sa te evidentieze in fata concurentilor tai. Ne asiguram ca imaginea ta va fi consecventa si constanta in toate aparitiile: site, newsletter, retelele de socializare, campaniile de marketing online si offline.
2

Design estetic, personalizat afacerii tale.

Designul este vital in alegerile clientilor tai. Cuvintele conteaza dar modul in care sunt asezate elementele, culorile, fotografiile reprezinta motorul cresterii vanzarilor. Te ajutam sa ai un site care vinde printr-un impact vizual bun.
3

Ne ocupam de tot astfel incat tie sa iti fie usor.

Facem logoul, webdesign, design pentru carti de vizita, brosuri, plicuri sau anteturi. Tot ce ai de facut este sa ne dai la inceput cateva indrumari dupa care ne ocupam noi de tot, inclusiv gasirea unei tipografii.

Hai sa incepem proiectul tau.

Te ajutam sa-ti atingi obiectivele si sa-ti dezvolti rapid afacerea in mediul online.