Campanie Bloguri

  Care sunt beneficiile tale?

  Oferim o oră de consultanță GRATUITĂ de orice ai nevoie pentru blogul tău – SEO sau Web Design.

  Impreună vom identifica punctele slabe ale blogului tau, vom analiza grafica si functionalitatea acestuia.

  Echipa noastra de designeri si developeri iti sta la dispozitie 1 ora si te ajuta cu orice ai nevoie.

  Daca esti multumit de colaborare, vrem doar sa scrii un articol prin care sa ne recomanzi si altor bloggeri.

  Digital Craft Agency este o Agentie Digitala „full service” și poate veni în întâmpinarea ta cu unele rezolvări la problemele apărute pe parcusul calatoriei tale de a deveni cat mai faimos în mediul online.

  Problemele mele au fost legate mai mult de eternele probleme pe care le intampin cu platforma Blogger, care are ceva inconveniente, pe care speram sa le rezolv. Echipa Digital Craft mi-a raspuns obiectiv si cu foarte multa amabilitate la toate intrebarile pe care i le-am adresat, raspunsuri care mi-au folosit foarte mult in prezent si care imi vor folosi cu siguranta si in viitorul apropiat, atunci cand voi incepe o noua etapa in modernizarea a 3 bloguri din cele 5 pe care le administrez. Va invit si pe voi sa participati la campania organizata de catre Digital Craft in colaborare cu Blogatu! Chiar merita! Sa fiti iubiti!

  Bloggerul Constantins

  Am vrut sa stiu mai multe despre blogul meu. Suna ciudat? Nu este deloc asa. Un blogger este focusat pe scris, insa un blog presupune mai mult decat scris si postat. Digital Craft m-a ajutat cu un audit care mi-a aprins cateva beculete. Au fost foarte prompti si mi-au explicat foarte clar acele aspecte care ar trebui imbunatatite.Ma bucur ca am apelat la ei si recomand Digital Craft!

  Ana Naghi

  Vrem nu vrem o parte din lumea actuală se desfășoară în mediul online, din care face parte și mediul de afaceri. Degeaba ai un site de afaceri dacă n-ai cine să ți-l pună la punct și să-l facă eficient. Așa cum pentru orice domeniul sunt specialiști și pentru așa ceva este DIGITALCRAFT.RO unde o echipă de specialiști vă stă la dispoziție cu cele mai noi tehnologii în acest domeniu!

  Marius Girada

  Eu am o vorba: decat sa ma chinui sa fac ceva care mi-ar lua doua zile mai bine apelez la un specialist care face intr-o ora. Economisesc timp pretios si nervi iar rezultatul este cu mult peste ce as putea face eu. Am apelat si eu la ei pentru pareri despre site-ul meu si am primit cateva indicatii foarte utile. Pachetele de servicii oferite sunt pe alese, urmand ca tu sa alegi ceea ce ti se potriveste: branding, social media, google adwords si altele.

  Vavaly Valerica

  Prin campania oferită de Digital Craft pentru bloggeri, am avut ocazia să primesc sfaturi extrem de utile pentru a îmi îmbunătăți site-ul. Am reușit mult mai ușor cu ajutorul lor profesional să rezolv câteva probleme tehnice, de optimizare și de funcționalitate a blogului meu. Le mulțumesc pentru sfaturile utile și ajutorul generos oferit prin această campanie!

  Mihaela Brostianu

  O campanie susținută de