Consultanta SEO

Analiza situației, diagnosticarea bazată pe date și un plan de îmbunătățiri garantat de experiența noastră, pentru a vă atinge obiectivele de vizibilitate

Serviciile noastre de consultanță SEO se adresează celor ale căror site-uri web au nevoi specifice și doresc să se consulte cu o agenție SEO pentru a-i ajuta cu o problemă.

Cu ce se ocupă un consultant SEO

Consultantul SEO se concentrează pe analiza problemei prezentate de către client, realizează un diagnostic susținut de date fiabile și furnizează soluții optime, țînând cont de restricțiile prezente (resursele implicate, infrastructura disponibilă, timpul, obiectivele etc).

Printre sarcinile uzuale se numară:

Migrări de mari site-uri web

Lansarea versiunilor internaționale

Reproiectarea arhitecturii site-ului web

Modificarea sau upgrade-ul sistemului de management al conținutului (CMS)

Acțiuni manuale sau sancțiuni Google

Scăderea nejustificată a traficului organic

Cercetarea cuvintelor cheie (keyword research)

Instrucțiuni clare pentru campaniile de content marketing

Îmbinarea sau achiziționarea de site-uri web

Servicii de consultanță susținute de experiență

Colectarea informațiilor. În primul rând, analizăm scenariul de lucru: afacereă voastra, industria și concurența, constrângerile tehnice și activele digitale actuale și potențiale.

Analiza datelor, evaluarea situației și stabilirea obiectivelor. Pe baza acestei analize, diagnosticăm situația curentă, oportunitățile de îmbunătățire, scopul proiectului și indicatorii pentru evaluarea rezultatelor.

Proiectarea planului de îmbunătățire. Prioritizăm măsurile corective pe baza potențialului lor de îmbunătățire și a costurilor de execuție, pentru a compune un timeline de lucru cu repere de control, precum și persoanele responsabile pentru îndeplinirea fiecărei sarcini.

Supravegherea și sprijinul în timpul implementării. Supraveghem interpretarea corectă și executarea recomandărilor noastre pe parcursul întregului proces și oferim sprijin atunci când este necesar.

Evaluarea rezultatelor și măsuri corective suplimentare. Verificăm periodic progresul proiectului pe baza obiectivelor și indicatorilor stabiliți și introducem corecții suplimentare atunci când este necesar.

Suport continuu în timpul procesului de implementare. În cele din urmă, vom stabili protocoalele necesare pentru a ne asigura că proiectul merge mai departe în viitor.

Solicita un Audit GRATUIT!Audit SEO

Cine poate beneficia de serviciile noastre de consultanță SEO?

Departamente in-house de marketing online. Cei care intenționează să modifice orice aspect al tehnologiei sau domeniul lor, sau să lanseze proiecte noi, lipsindu-le expertiza necesară pentru a lua deciziile corecte.

Companii de dezvoltare web. Cele care, în ciuda cunoștințelor lor de specialitate cu privire la modul de a dezvolta un site web folosind tehnologia de cel mai înalt nivel, nu posedă abilitățile SEO necesare pentru a optimiza corect site-urile produse.

Agenții SEO și freelanceri. Pentru cei cărora poate le lipsesc experiența sau resursele necesare pentru o nișa specială a domeniului de activitate, sau pentru a realiza proiecte de anvergură la scară internațională și în mai multe limbi.

Companii care nu au experți SEO în echipa lor. Pentru momentele când au o nevoie specifică sau atunci când apare o problemă, și nu există un expert SEO sau cineva cu suficiente cunoștințe tehnice la îndemână care ar fi în măsură să propună o soluție la respectiva problemă.

Toate aceste companii ne pot contacta pentru un audit aprofundat sau pentru a decide cea mai potrivită strategie de urmat în momentele cele mai critice ale unui site web. Aceste strategii pot fi internaționalizarea, migrarea la o nouă platformă sau pe un domeniu nou, crearea unei rețele de site-uri web etc.

Servicii de consultanță SEO personalizate

„Cookie-cutters” sunt cele mai bune pentru tăierea cookie-urilor, nu pentru marketingul digital. Credem că nu există o „formulă de succes” în marketingul digital. Chiar dacă există una, trebuie să o descoperim! Până atunci ne-am concentra pe elementele de bază ale analizei site-ului / publicului dvs., revizuirea concurenței dvs. și studierea pieței înainte de a veni cu o strategie care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele.

Fiecare proiect este diferit și îl tratăm astfel în ceea ce privește planificarea unei campanii, implementarea strategiilor și măsurarea rezultatelor. Echipa noastră este condusă de rezultate și excelează atunci când dificultățile sunt maxime. Așadar, dacă aveți nevoie de ajutor de la cei mai buni consultanți pentru a bate competiția și a ocupa locul dorit în top, ar vă gândiți la SERVICII CONSULTANȚĂ SEO.

Procedurile noastre extrem de eficiente ne-au permis să rezolvăm tot felul de probleme legate de SEO. În cazul în care nici unul dintre serviciile noastre specializate (Optimizare SEO | Local SEO | Web Design) nu se potrivesc cu situația voastră actuală, nu ezitați să ne contactați și vom concepe un plan de lucru personalizat pentru a găsi soluțiile cele mai potrivite.

Focus pe creșterea traficului și îmbunătățirea vânzărilor

Optimizarea eficientă a website-ului este ceea ce aveți nevoie pentru clasamentul de top în pagina de rezultate a motoarelor de căutare (SERP), trafic crescut și vânzări mai bune. Practicile noastre SEO personalizate sunt concentrate către creșterea generală a afacerii prin mai mult trafic, mai bine targetat și, implicit ca scop definit – vânzări mai mari. Implementăm astfel doar strategii câștigătoare care generează rezultate utile.

Alte servicii Digital Craft Agency: Training SEO | SEO International