Despre ContentSpeed

Daca ai nevoie sa lansezi o afacere online, cu siguranta, noi, de la DigitalCraft te putem ajuta. In acest scop, venim cu o noua unealta care iti poate insenina ziua. ContentSpeed este o platforma dedicata magazinelor online. Calitatea sa principala este viteza de incarcare a paginilor. De asemenea, are diferite functionalitati de management a continutului. Printre ele sunt clasicele functii de creare, import, stergere si editare. Atat articolele, cat si produsele pot fi administrate dupa cum doresti.

ContentSpeed are trei pachete principale si in functie de echipa sa de marketing mai apare, din cand in cand, inca una. Al patrulea pachet este doar unul de testare, gratuit pentru 14 zile. Poti sa iti faci cont si apoi sa testezi sistemul eCommerce.

Pachetele ContentSpeed

StartUp

Primul pachet se numeste StartUp si este dedicat afacerilor la inceput de drum. Folosind acest pachet, poti sa deschizi un magazin online in 3 minute. StartUp are:

 • design responsiv;
 • design prietenos din punct de vedere SEO;
 • gazduire prin cloud;
 • mai mult de 30 de metode de plata;
 • mai mult de 6 curieri;
 • suport tehnic.

Poti sa actualizezi designul folosind concepte, imagini si continutul tau. Acestea vor fi disponibile pentru orice tip de dispozitiv si pot urma schema culorilor cu posibilitatea de a alege culoarea fiecarui element.

Platforma este usor de administrat si accesibil oricui si oriunde. Prin urmare, poti adauga oricand atat produse, autori, editor, utilizatori, cat si categorii si articole. Platforma are sectiune de blog.

Premium

Al doilea pachet, este cel Premium. Are:

 • design personalizat si complet responsiv;
 • peste 400 de tipuri de magazine online;
 • solutii premium, personalizate pentru cross marketing;
 • ERP;
 • CRM;
 • WMS;
 • e-mail marketing;
 • reclame Facebook;
 • reclame Google;
 • Newsletter;
 • SEO.

Enterprise

Aceasta solutie vine cu optiunea de multi-magazine online si portal de afaceri destinat afacerilor. Include toate functionalitatile pachetelor precedente.

In functie de metoda de plata: lunara sau anuala, dar si de suma platita, spatiul pe disc poate fi marit si la fel si numarul de produse care pot fi adaugate.

Cum sa folosesti Content Speed

Dupa ce ai ales unul dintre pachetele de mai sus, vei avea acces la panoul de control al platformei. Trebuie doar sa adaugi la adresa site-ului /cs-admin. De exemplu, pentru site-ul https://exemplu.ro pui /cs-admin si avem https://exemplu.ro/cs-admin. Aici te poti autentifica usor cu adresa de email si parola ta.

Acum poti sa alegi designul panoului de control. Alege dintre alb si negru ca si culori principale ale panoului. Acesta are in partea stanga o bara laterala cu meniu, similar ca in cazul WordPress. Poti sa maresti meniul si sa vezi elementele din el.

Clienti/Comenzi

Primul este Clienti/Comenzi. Acesta are sub-elementele:

 • Comenzi;
 • Alerte;
 • Lista de dorinte;
 • Clienti;
 • Grupuri;
 • Cereri de contact.

La Comenzi, poti sa vezi o lista a comenzilor impreuna cu ID-ul lor, produsul, clientul, valoarea, data si statusul corespunzator. Poti oricand sa folosesti butoanele de actiune: editare, vizualizare, schimbare status, vizualizare factura, vizualizare informatii de livrare, vizualizare istoric, creare factura si altele.

Tot aici, ai functia de cautare, unde poti cauta o comanda dupa client, ID, status sau data.

La Alerte, poti activa, sterge, cauta sau pune pe pauza o alerta. Daca exista deja o alerta, poti sa vezi setarile sale cum ar fi numarul, numele, emailul, produsul, pretul dorit si statusul.

La lista de dorinte, poti exporta atat cosuri abandonate cat si liste de dorinte. Informatiile pentru fiecare lista de dorinte include  idul, numarul, descrierea, numarul produselor, clientul, emailul, data creatiei si a ultimei modificari.

La Clienti vei descoperi lista clientilor cu informatiile lor cum ar fi id, nume, email, adresa, numarul de comenzi, grupul de care apartine. Poti sa actionezi asupra unui client vazandu-i istoricul, editandu-i datele sau observandu-i informatiile personale. Toti in aceasta sectiune, poti sa cauti un client.

In Grupuri, poti crea un grup de utilizator si poti sa-le editezi sau stergi pe cele vechi. Poti chiar si sa cauti un grup dupa un cuvant cheie.

Cererile de contact ofera posibilitatea de a vedea datele celor care au facut asemenea cereri, dar si informatii despre cereri cum ar fi Id, numar, email, status, data creatiei. Acestea pot fi listate la imprimanta, editate, sterse sau poti doar sa vezi istoricul. Unele cereri de contacte pot fi in legatura cu un produs specific. Poti oricand sa le verifici si dupa data sau cuvant cheie.

Administrarea catalogului

In aceasta zona poti adauga, edita si sterge atat produse, atribute, categorii cat si versiuni. Pe langa produsele propriu-size, poti face aceleasi operatiuni si in ceea ce priveste autori, branduri, editori, reguli pentru promotii, tehnologii si fabricanti. Daca folosesti sub-elementele disponibile, ai acces chiar la mai mult decat atata.

Marketing

Elementul Marketing iti ofere prilejul de a crea promotii, pachete de preturi, reduceri, cupoane, promotia zilei, dar si newslettere. Practic ai uneltele pentru agarare a clientului. Poti administra atat lista abonatilor cat si newsletterele.

Rapoarte

La Rapoarte poti sa vezi tot ce tine de vanzari, comenzi sau liste de dorinte. Ai la dispozitie tabele si infografice pentru a vedea mai bine cum merg vanzarile.

Importari

La importari, poti sa importi produse sau anumite insusiri ale acestora cum ar fi versiuni, folosind fisiere de tip XLXS sau CSV.

Administrarea Site-ului

La aceasta sectiune, poti sa editezi, adaugi sau stergi optiuni ale site-ului care are platforma ContentSpeed. Printre aceste optiuni si elemente, enumar: teme de e-mail, promotii, bannere, articole, comentarii sau teme ale site-ului.

Users and Settings

La ultima sectiune, cea a utilizatorilor si setarilor, poti modifica notificariile, setarile de baza ale site-ului, administratorii, metodele de plata, curierii, setarile cache, rolurile, codurile de verificare si informatiile companiei.

Alte optiuni

In partea de sus a panoului, ai si alte optiuni disponibile cum ar fi vizitarea paginei din fata a magazinului online, notificarile. Poti adauga produse, articole, branduri, promotii, comenzi si clienti direct din aceasta bara, aflata in partea dreapta sus.

Aditional, mai este disponibil si un meniu rapid pentru statusul platilor, resursele folosite, detaliile contului si raportarea unei probleme. Tot in aceasta zona te si dezautentifici din panoul de control, dar poti citi si instructiunile platformei.

Concluzie

Daca vrei un sistem rapid bazat pe viteza, pentru magazinul tau online, poti folosi ContentSpeed cu usurinta. Are un design dragut si este usor de administrat.

ContentSpeed

 

Leave a Reply

Call Now ButtonSUNA