Lista pluginurilor interactive

In articolul precedent, am discutat despre pluginuri interactive si impactul acestora asupra interactiuni vizuale. In acest articol, vom scrie liste cu pluginuri cu adevarat folositoare care te ajuta sa tii vizitatorul site-ului tau captivat. In plus, acestea il vor indemna pe vizitator la actiunile de care tu ai nevoie. Toate pluginurile recomandate din acest articol sunt de pe CodeCanyon si sunt cu plata. Exista posibilitatea sa prinzi un plugin gratuit, doar daca acesta este oferit de catre CodeCanyon in rotatia lunara unde ei ofera un script gratuit. In acest caz, ai la dispozitie o luna intreaga sa descarci scriptul respectiv.

Poti gasi toate pluginurile Media de pe CodeCanyon daca intri la cautare. Aici alege WordPress si apoi subcategoria Media. Link-ul direct este  https://codecanyon.net/category/wordpress/media. Momentan sunt 265 pluginuri media cu preturi intre 7 dolari si 189 dolari fara taxe. Ai la dispozitie harti, vizualizatoare, playere Youtube, creatoare de sondaje, playere radio si multe altele.

Pluginuri de management a librariei media

Pentru inceput, ai nevoie de pluginuri care sa iti usureze administrarea imaginilor, fisierelor audio si video si a altor elemente media. Libaria Media implicita este perfecta daca ai un numar mic de imagini. Dar pentru site-uri de tip magazine online, blog-uri vechi, site-uri de afaceri sau reviste ai nevoie sa incarci un numar foarte mare de imagini si fisiere media. In acelasi timp site-ul nu trebuie sa scada in performante, prin urmare fisierele media nu trebuie sa aibe un impact negativ. Indiferent ca vorbim de viteza site-ului, de experienta utilizatorului normal sau de timpul tau, se pot face optimizari. Daca ai pluginurile potrivite, de top poti sa iti imbunatatesti site-ul si panoul de control considerabil.

Iti recomandam urmatoarele pluginuri:

Pluginuri pentru galerii de imagini si slideshow-uri

Exista un numar foarte mare de asemenea pluginuri, acest tip fiind unul extrem de popular. Tocmai pentru ca imbunatateste grafic site-ul intr-un mod semnificativ, toata lumea adora aceste pluginuri. Sunt preferatele atehnicilor. Noi recomandam:

Pluginuri interactive care construiesc imagini si panorame

Pluginurile care construiesc imagini si panorame, de exemplu 3D, sunt si ele populare, dar nu atat de cunoscute. Acestea ofera continut vizual nou pentru site-ul tau combinand mai multe imagini in moduri inedite si deosebite.

Pluginuri pentru harti interactive

Foarte folositoare mai ales pe pagina de Contact sau in subsolul site-ului, pluginurile cu harti au un scop bine definit. Acestea ajuta vizitatorul sa gaseasca mai usor adresa sediului sau magazinului tau. Uneori, developerii folosesc hartile si in barile laterale ca si o piesa. Mai multe despre piese poti citi aici.

Pluginuri pentru sondaje interactive

Sondajele sunt formulare interactive. Lista pluginurilor care te lasa sa creezi asemenea continut este urmatoarea:

Vizualizatoare PDF si efecte de carte

Efectul digital de carte ofera o simulare a cartii fizice. De obicei, aceste efecte sunt reprezentate de efectul de rulare a paginii. Paginile galeriilor de imagine pot fi intoarse si rasfoite fix ca si o carte fizica. Acestea sunt perfecte pentru rapoarte, prezentari, reviste, brosuri, cataloage,  esee, portofolii. Ofera o experienta minunata. In plus, cu vizualizatoare PDF, vizitatorii site-ului tau pot vedea direct pe site un fisier PDF.

Pluginurile video

Daca vrei sa pui filmulete video pe site, este recomandat sa folosesti cel putin una dintre urmatoarele pluginuri:

Pluginurile audio

Pentru pluginurile audio, recomandam:

Pluginurile cu formulare de contact

In cazul formularelor de contact, logare, inregistrare sau orice alt tip, avem lista:

Pluginuri cu avatare si iconite

Se spune ca micile detalii conteaza cel mai mult in design. Ei bine, aceste detalii pot fi bine puse la punct cu iconite sau avatare. Doua elemente media pe care poate nu le observa nimeni din prima, dar cand le observa va fi incantat. Avatarele reprezinta imaginile de profil si te ajuta sa creezi o conexiune cu audienta. Iconitele sunt simboluri care reprezinta infomatii sugestive si care sunt afisate langa un text relevant.

Pluginuri cu butoane

Butoanele sunt cele mai efective unelte media pentru indemnarea actiunii. Poti sa le folosesti pentru absolut orice.

Pluginurile cu iframe

Pentru afisarea continutului de pe alte site-uri, foloseste pluginurile iframe de mai jos. Atentie, unele site-uri nu te lasa sa preiei continutul lor prin iframe.

Pluginuri cu contoare

Daca vrei sa arati cat timp mai este pana se incheie o ofera sau cat timp a ramas pana la un eveniment anume, foloseste pluginurile cu contoare

Poti imbina toate aceste pluginuri perfect pentru a imbunatati Anatomia site-ului tau, oferind nu doar zambetul pe buzele vizitatorilor, dar si placerea sa iti reviziteze site-ul.

Leave a Reply

Call Now ButtonSUNA