Digital marketing

Gama completa de servicii de marketing online

Ce inseamna marketing online pentru afacerea ta.
Site-ul tau reprezinta nucleul afacerii tale in online. Site-ul este echipa ta de vanzari online. Trebuie sa ofere clientilor tai toate informatiile necesare. Trebuie sa fie prietenos si primitor cu toti clientii, fie ca il viziteaza de pe PC, mobil sau tableta.

Trebuie sa fie usor de citit si de inteles. In mediul online trebuie sa pastrezi o legatura stransa permanenta cu clientii tai prin newsletter, social media si blog. Prin optimizare SEO te aliezi cu motoarele de cautare iar acestea iti vor aduce mai multi clienti potentiali. Prin PPC (pay-per-click) te faci cunoscut in piata si iti cresti rapid vanzarile.

Principalele strategii de marketing online

Strategiile cele mai importante pe care punem accentul sunt, bineinteles, cele iti vor genera tie cele mai multe vizite pe site. Pentru majoritatea site-urilor acestea sunt optimizarea SEO si PPC. Tinta SEO este de a creste pozitia site-ului tau in cautarile organice. Daca planurile tale sunt pe termen lung, noi iti recomandam aceasta varianta. O campanie de SEO iti va aduce vizitatori mult timp dupa incheierea ei. PPC reprezinta pe scurt publicitate online, este un link catre site-ul tau ce apare celor care cauta un produs pe care tu il ai sau pur si simplu navigheaza pe internet. Se poate face in pagina de rezultate a motoarelor de cautare, prin banere pozitionate pe site-urile partenerilor sau prin video. Principalul avantaj este ca stii in permanenta cati bani dai si cati primesti din aceste campanii.

Alte strategii de marketing online

In prezent retelele de social media, in special Facebook, reprezinta canale rapide de a iti promova produsele sau imaginea. Toate se caracterizeaza prin usurinta utilizatorilor de a distribui informatii despre tine catre grupuri largi de potentiali cumparatori ai serviciilor tale.

Pentru clientii nostri cream pagini in principalele site-uri de socializare, oferim servicii de postari periodice sau campanii de publicitate. Pe langa retelele de socializare putem crea la cerere campanii de newsletter, de imbunatatire a rezultatelor pe cautari locale sau remarketing.

 Ce trebuie sa stii despre campaniile de marketing online

1

In general o campanie completa de marketing online consta in:

Audit al site-ului. Ne asiguram ca paginile site-ului tau sunt gata sa primeasca vizitatori si ii pot converti usor in clienti

Cercetare a cuvintelor cheie. Selectam de la cateva zeci la cateva sute de cuvinte pentru care site-ul tau poate aparea in primele pozitii in cautari. Intelegem astfel nevoile clientilor tai precum si cum se prezinta competitia ta.

Optimizare SEO. Utilizam toate metodele cunoscute de SEO precum si metode proprii care au dovedit in mai multe randuri ca aduc rezultate. Nu folosim decat strategii conforme cu politicile motoarelor de cautare, rezultatele obtinute sunt garantate pe termen lung.

Campanii PPC. Pentru cei ce isi doresc rezultate imediate cream campanii personalizate in Adwords sau Facebook.

2

Cat dureaza pana vezi rezultatele unei campanii de marketing pe internet

Raspunsul este simplu: atat cat doresti. Putem obtine rezultate in doar cateva zile prin implementarea unei campanii de Facebook sau Adwords. Pentru campanii de optimizare SEO primele rezultate apar dupa 30 de zile. Daca business-ul tau are o competitie puternica in mediul online este necesara o campanie complexa iar succesul va fi atins dupa 3-6 luni, poate chiar si dupa 12 luni. Chiar si in aceste cazuri, prin rapoartele lunare pe care ti le oferim vei putea vedea rezultatele obtinute pe fiecare etapa din proiect.
3

Cat costa o campanie de marketing online

Fiecare campanie este unica. Asta pentru ca brandul tau este unic, site-ul tau este unic si, in plus, competitia difera de la un domeniu la altul. Pentru fiecare companie in parte marketingul online presupune o abordare personalizata. Stabilirea unui buget inseamna cel putin o intalnire cu tine pentru a afla mai multe despre situatia actuala si planurile tale de viitor, un audit al site-ului (pe care il oferim gratuit) si o analiza a competitiei tale online (pe care de asemenea o oferim gratuit).

Cateodata este indicata o campanie de SEO, in alte cazuri doar o campanie de social media sau PPC iti poate aduce rezultatele dorite. Ce iti putem garanta este ca nu te costa nimic sa ne ceri o oferta si, chiar daca nu ne vei alege, vom impartasi cu tine din ceea ce stim despre marketing-ul pe internet.

4

Cu ce te putem ajuta noi in domeniul marketing-ului pe internet?

Cu orice ai nevoie. Pentru ca in orice proiect pe care il facem aplicam elemente din tot ce inseamna marketing si publicitate online. Spre exemplu, daca ai nevoie doar de un site, facem doar asta. Dar cand il construim aplicam si tot ce stim in optimizarea SEO on-page (ceea ce te va ajuta si cand vei face in viitor o campanie de PPC), verificam competitia, cream un brand, cream continut relevant si usor de parcurs de catre vizitatorii site-ului, vom crea legaturi cu paginile din social media si aplicam principii de optimizare a conversiilor. De aceea cu fiecare proiect, indiferent de tipul acestuia, devenim mai buni in toate.

Hai sa incepem proiectul tau.

Te ajutam sa-ti atingi obiectivele si sa-ti dezvolti rapid afacerea in mediul online.