Skip to main content

Cumpărăturile online au început să câștige un teren tot mai mare față de shoppingului clasic. Oamenii petrec tot mai mult timp în mediul online de unde își fac cumpărăturile.  Ca să putem dezvolta site-uri de vânzări trebuie să ne însușim anumite informații.

Cum poți crea site-uri de vânzări

Că să putem crea cele mai interesante site-uri trebuie să știm foarte bine ce implică fiecare pas în parte.

Primul pas în crearea unui site este bineînțeles alegerea numelui domeniului, acesta  fiind numele noastru de pe internet și toți clienții noștri ne vor cunoaște în funcție de numele ales. Cele mai bune site-uri de vânzări au un nume al domeniului cât mai interesant și cât mai atent ales. Nu trebuie să ne grăbim cu această alegere. Ca să putem avea parte de succes trebuie să știm din prima care este cea mai potrivită alegere pentru noi și ce nume ne reprezintă cel mai bine.

Care sunt aspectele pe care trebuie să le avem în vedere

  • Numele domeniului potrivit – trebuie să fie cât mai relevant pentru nișa noastră
  • Numele domeniului trebuie să fie ușor de reținut și de pronunțat – trebuie să alegem un nume interesant pe care să îl putem reține cu ușurință
  • Diferențierea față de concurență – numele domeniului trebuie să fie unul atipic. Acesta trebuie să se diferențieze mai ușor față de concurență și este recomandat să fim cât mai creativi
  • Folosește cuvintele cheie – că să ne putem face cunoscuți cât mai repede trebuie să folosim anumite cuvinte cheie care ne pot ajuta să avem parte de succesul dorit.

Cum să alegem cele mai bune servicii de găzduire web

Că să putem avea parte de un site realizat perfect trebuie să luam în calcul alegerea unor servici de gazduire web.

Hostingul este acel loc în care se vor salva toate informațiile din viitorul magazin online. Mai exact ne vom putea alege cel mai potrivit pachet de hosting pentru magazinul nostru.  Cel mai bine este totuși să ținem cont de traficul estimat pe site, uptime-ul de minimum 99%, suport 24/7de o calitate superioară dar și back-up garantat și gratuit. Prețul este bineînțeles și el un factor important pe care trebuie să il avem în vedere.

Alegerea unei platforme e-commerce potrivită

Platforma e-commerce este acea platformă care ne va oferi toate funcționalitățile necesare și de care ne vom putea folosi o perioadă îndelungată de timp..

Că să putem face cea mai bună alegere este recomandat să ne consultăm cu un specialist care să ne ajute să facem cea mai bună alegere în funcție de planul nostru de afaceri.

O platforma e-commerce nu poate fi și bună și ieftină. Doar dacă vom investi într-una calitativă vom avea parte de site-uri de vânzări bune.

Toate aceste platforme trebuie să fie adaptate în funcție de domeniul nișei.

Orice site de anunțuri gratuite trebuie să fie realizat în funcție de cele menționate mai sus. Nu se pot crea site-uri de anunțuri cu rezultate perfecte, dacă nu se investesc: bani, timp și cercetări.

Orice specialist în crearea site-urilor va știi să ofere cele mai bune sfaturi în funcție de domeniul nostru de activitate. Pentru rezultate optime este recomandată apelarea la o companie specializată în servicii optimizare SEO încă de la început.

Un site de vânzare are nevoie de o promovare pe măsură. Această promovare se poate face cu cea mai mare ușurință pe Facebook sau pe Instagram. În plus, se pot organiza oricând campanii de reduceri care au rolul de a aduce mai mult trafic pe site dar și mai multe comenzi. O astfel de campanie se poate la rândul ei promova pe mai multe tipuri de canale care să atragă cât mai mulți clienți.

Un site de vânzare este în mod sigur o alegere potrivită pentru toate acele persoane care vor să învețe în fiecare zi ceva nou și care nu se tem să investească în visele lor.

Pentru mai multe detalii vă invităm să studiați pagina noastră de servicii optimizare SEO.

Lasa un comentariu

Suna
Whatsapp