SEO pentru magazine online

SEO oferă beneficii uriașe pentru companiile din numeroase industrii – și este cu atât mai important pentru afacerile din comerțul electronic.

De ce magazinele online au nevoie de SEO?

Mai întâi de toate, cu SEO pentru E-commerce puteți ajunge la mai multe lead-uri calificate. Aceștia sunt cei care au cele mai mari șanse să cumpere produsul dvs. Mai multe lead-uri calificate se traduc prin mai multe vânzări și venituri pentru compania voastră. SEO vă ajută să ajungeți la aceste grupuri de cumpărători prin optimizarea site-ului web pentru termenii de căutare pe care aceștia îi utilizează.

Termenii de căutare – cuvinte cheie / keywords, adesea prezintă legături puternice cu magazinul și cu produsele sale, dar nu întotdeauna într-un mod evident.

Cum se optimizează căutarile pentru vânzari online?

Dacă vindeți accesorii de protecție și carcase personalizate pentru smartphone, de exemplu, logic căutările oamenilor vor conține aceste expresii. Acesta este motivul pentru o strategia SEO pentru E-commerce va viza probabil cuvinte cheie ca „carcase personalizate smartphone” sau mai generala „protecție personalizate telefon”. Se vor întâlni însă și multe situații atipice – fie căutări cu trafic mare, dar fară intenție de cumpărare (cum ar fi denumiri de modele de smartphone), dar și căutări aparent necomerciale, care ascund însă intenție indirectă de achiziție a unui produs sau serviciu („ecran care nu se zgârie”).

Acestea sunt cuvinte cheie relevante pentru cumpărătorul țintă, prin urmare, sunt relevante pentru afacerea voastră.

Optimizarea unui site de comerț electronic

Când începeți să vindeți online utilizând web marketing, doriți să vă asigurați că direcționați tipul corect de clienți către site-ul dvs. Puteți realiza acest lucru asigurându-vă că aveți tipul corect de conținut care conține cuvintele cheie potrivite.

Motoarele de căutare se bazează pe potrivirea între cuvintele pe care oamenii le caută si keyword-urile care se găsesc pe site, ceea ce înseamnă că SEO-ul pentru un site de comerț electronic trebuie să includă text informativ, descriptiv, bazat pe cercetare de specialitate.

Concluzie: pentru a începe procesul de optimizare a unui site de E-commerce, ar trebui să știți ce cuvinte cheie sau fraze doriți să vizați.

Iată cum începem procesul nostru specific de SEO pentru E-commerce pentru clienții noștri, și la ce vă puteți aștepta atunci când lucrați cu echipa noastră.

Pașii optimizării în Ecommerce

  1. Identificarea cuvintelor cheie
  2. Implementarea cuvintelor cheie
  3. Optimizarea paginilor de produse
  4. Optimizarea navigării
  5. Completarea de conținut

Solicita un Audit GRATUIT!Audit SEO

Ce includ serviciile noastre SEO pentru E-commerce?

SEO pentru E-Commerce este un proces cu mai multe aspecte, motiv pentru care serviciile noastre includ foarte multe etape:

Auditul vizibilității magazinului online

strategie SEO personalizată pentru site-ul de E-commerce

Configurarea Google Analytics

Configurarea Google Search Console

Keyword research și optimizare

Markup structurat pentru produse

Optimizarea imaginii produsului

Descrierea SEO personalizată a produsului

Promovarea conținutului

Raportarea lunară a cuvintelor cheie, a traficului și a tranzacțiilor

Și mai multe servicii personalizate, bazate pe obiectivele și nevoile specifice ale magazinului online.

Sunteți gata să faceți magazinul mai vizibil în online?

Magazinul online nu ar trebui să fie blocat pe pagina a doua a Google. Cu ajutorul experienței noastre de peste 15 ani în SEO si în general, în online, puteți experimenta puterea de a fi pe prima pagina. Având un site de comerț electronic care se clasează bine, veți atrage cât mai mulți clienți posibil, și converti astfel tot mai multe clicuri.

Cu Digital Craft Agency și serviciile noastre de SEO  pentru comerț electronic, pe lângă celelalte servicii ale noastre foarte populare (Optimizare SEO | Web Design), vă puteți atinge toate aceste obiective.

Contactați-ne astăzi pentru a pregăti împreună un plan personalizat de optimizare care vă va face magazinul mai vizibil, transformând cât mai mulți vizitatori în clienți reali, plătitori.

Alte servicii complementare pentru care puteți apela la noi: Local SEO | SEO International | Consultanta SEO | Training SEO.