Servicii de email marketing

https://digitalcraft.ro/wp-content/themes/DigitalCraft/css/fonts/svg/basic_elaboration_mail_check.svg

Servicii de email marketing pentru afacerea ta

Ce inseamna email marketing.

Ce faci atunci cand site-ul tau are un numar mare de vizitatori insa foarte putini dintre acestia finalizeaza o comanda? Prin optimizare SEO sau campanii de Google Adwords poti aduce vizitatori pe site. Dar pentru a-i fideliza ai nevoie de mai mult. Email marketing-ul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de a face acest lucru.
Majoritatea vizitatorilor unui site nu vor face o achizitie din prima accesare. Acest proces poate dura cateodata 30 de zile sau chiar mai mult. Daca nu le amintesti de site-ul tau este foarte probabil sa vada informatiile despre produse la tine si sa cumpere de la concurenta. De aceea noi recomandam folosirea unui newsletter cu continut util pentru a-ti fideliza clientii. Construit eficient, newsletter-ul le va aminti clientilor de tine, va dezvolta increderea lor in tine si ii va determina sa actioneze.

Iata cum te poate ajuta Digital Craft in campaniile tale de email marketing:

Crearea unui newsletter personalizat care sa consolideze in mintea clientului tau brandul tau alaturi de produsele pe care le vinzi.

O strategie de continut si frecventa prin care sa te asiguri ca newsletter-ul nu va fi considerat “spam”.

Consultanta in utilizarea instrumentelor de email marketing precum Mailchimp pentru ca tu sa poti trimite direct emailuri catre clientii tai.

Monitorizarea rezultatelor si rapoarte complete prin care poti vedea exact rezultatele si eficienta campaniilor de email marketing.

Pentru crearea unui newsletter utilizam de obicei template-uri (modele) standard de email, care au fost verificate si utilizate in trecut cu rezultate bune. Pe acestea le personalizam, adaptandu-le brandului tau intr-o forma prin care sa cream cititorilor interes si sa ii facem sa actioneze.

 Iata cateva dintre avantajele oferite de colaborarea cu Digital Craft

1

Esti alaturi de clientii tai

Printr-un newsletter vei pastra o legatura stransa cu clientii tai existenti si construiesti cu acestia o relatie de durata. Te ajutam sa le prezinti noi oferte prin care sa ii ajuti sa ia o noua decizie de vanzare.
2

Design de impact

Prima parere conteaza. Prin design le vom capta atentia clientilor tai iar prin continut ii vom determina sa actioneze.
3

Consultanta in campanii

Te ajutam sa creezi liste de email astfel incat mesajele tale sa nu fie considerate “spam”. Oferim template-uri usor de utilizat pentru a economisi timpul, cream continutul si oferim suport tehnic pentru toti pasii dintr-o campanie de email marketing.

Hai sa incepem proiectul tau.

Te ajutam sa-ti atingi obiectivele si sa-ti dezvolti rapid afacerea in mediul online.