Dezvoltare Website Ecommerce

Servicii de dezvoltare site comerț electronic

Atrage mai mult trafic online și de vânzări cu un site personalizat de comerț electronic. La Digital Craft Agency oferim servicii de dezvoltare a site-urilor de comerț electronic care includ un design personalizat și responsive pentru platforme precum WooCommerce, plus optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO). Aflați aici mai multe despre modul în care serviciile noastre de web design pentru comerț electronic vă pot ajuta să vă dezvoltați afacerea.

Obțineți un magazin online SEO- și mobile-friendly

Comerțul online este o piață competitivă, motiv pentru care serviciile noastre de proiectare și dezvoltare a site-urilor de comerț electronic oferă o bază solidă pentru succes, incluzând următoarele:

Design web custom pentru site de comerț electronic

Soluții personalizate de dezvoltare ecommerce

Design responsive

Site securizat (HTTPS)

SEO pentru Ecommerce

Și mult mai mult

Ce includ serviciile noastre, pe lângă un design personalizat, responsive și optimizat SEO?

Implementare pe WooCommerce

Serviciile noastre de dezvoltare site comerț electronic pentru afacerile online includ platforma de comerț electronic WooCommerce. Acest CMS eCommerce este flexibil, are o multime de opțiuni, și oferă proprietarilor și operatorilor toate instrumentele de care au nevoie pentru a deveni companii de comerț electronic de top în domeniile lor, inclusiv abilitățile de a urmări în mod corespunzător și de a gestiona inventarul și de monitoriza complet comenzile.

Shopping carts

Proiectăm complet coșurile de cumpărături ca parte a serviciilor noastre de dezvoltare, pentru a oferi o soluție completă de comerț electronic:

programe de fidelizare pentru cumpărători

reduceri de prețuri reduse

disponibilitate specială a produselor

gestionarea catalogului

tranzacții securizate (SSL)

urmărirea stocurilor

integrare CRM

dezvoltarea altor aplicații.

Opțiuni de plată – gamă completă

Avem parteneriate cu toți furnizorii majori pentru soluții de plăți pentru a oferi magazinelor online metode de plată personalizate.

Marketing digital și SEO

Magazinul online trebuie să fie optimizat pentru motoarele de căutare pentru a aduce trafic site-ului și pentru a fi extrem de profitabile.
Vom optimiza magazinul folosind strategii de dovedite de SEO. Vom aplica de asemenea și alte strategii de marketing digital dovedite pentru a ne asigura că nu creșteți doar traficul, ci și conversiile.

Solicita o oferta GRATUITA!

Cere Oferta

De ce să alegeți serviciile noastre de dezvoltare a site-urilor de comerț electronic?

La Digital Craft Agency, oferim mai multe avantaje competitive atunci când vine vorba de serviciile noastre de dezvoltare site-uri de comerț electronic:

Ne asigurăm că companiile de comerț electronic au site-uri web complet funcționale, de înaltă performanță și ușor de utilizat, de care se vor bucura clienții.

Pe lângă un design remarcabil al site-ului, soluțiile noastre crează ca un magazin online fiabil și de lungă durată pentru orice afacere.

De asemenea, acestea se afișează corect pe toate dispozitivele fixe și mobile pentru a vă asigura că produsele sunt accesibile în orice moment, chiar și atunci când utilizatorii sunt în deplasare.

Pe scurt, un site de ecommerce produs de noi poate:

  • Vinde produse
  • Accepta plata cu cardul de la clienți
  • Procesa comenzilor până expediere.

Se includ un coș de cumpărături complet, un catalog de produse și un sistem de management cu capacități extinse de personalizare. Este, de asemenea, optimizat pentru motoarele de căutare, ceea ce le face mult mai vizibile decât site-urile multe din cele ale concurenței.

Ca un furnizor de servicii de web design și dezvoltare pentru ecommerce cu peste 15 de ani de experiență, Digital Craft Agency excelează în dezvoltarea de soluții personalizate pentru a se potrivi oricăror obiective de afaceri.

Suntem specializați în proiectarea și dezvoltarea de soluții high-end WooCommerce, indiferent dacă aveți un magazin existent sau doriți să construiți unul nou. De asemenea, putem integra aplicații terțe, esențiale pentru afaceri, cum ar fi managementul stocurilor și aplicațiile CRM.

Odată ce magazinul de comerț electronic este online, avem talentul și expertiza in-house pentru a depăși concurența!

Vom întări afacerea voastră în interogările de pe motoarele de căutare, mai sus de alte companii de comert electronic din nișa voastră. Asta pentru că, spre deosebire de alte agenții de web design pentru comerț electronic, înțelegem necesitatea nu numai de a dezvolta o soluție robustă, ci și necesitatea de a adapta în mod corespunzător această soluție pentru a stimula conversiile la cea mai mare rată posibilă.

Atrage mai multe vânzări cu servicii de web design pentru comerț electronic

Sunteți interesat să aflați mai multe despre modul în care serviciile noastre specializate pentru comerțul electronic vă pot duce afacerea la nivelul următor? Digital Craft Agency colaborează cu zeci de clienți din România și înțelegem de ce anume este nevoie pentru a genera rezultate pentru companiile din online.

Reduceți numărul de coșuri de cumpărături abandonate și începeți să creșteți vânzările. Contactați-ne online sau sunați-ne astăzi la 0737761710 pentru a afla mai multe despre modul în care vă putem ajuta afacerea să obțină un succes mai mare!