Mentenanta & Hosting Specializat

Servicii de mentenanță a site-urilor web și găzduire specializată

Digital Craft Agency are în ofertă, în completarea serviciilor de web design și dezvoltare magazine online, mentenanța și hostingul specializat, ajutându-ne clienții să îmbunătățească performanța și securitatea site-urilor lor web.

Ce includ serviciile de mentenanță pentru site-uri web?

Ca parte a serviciilor noastre de mentenanță website, compania voastră primește acces la următoarele:

Update-uri regulate

Cu actualizări regulate, asigurate fie automat, fie zilnic pentru cele „sensibile”, echipa noastră de dezvoltatori păstrează site-ul funcțional și sigur pentru utilizatori.

Asistență tehnică

Ca parte a planurilor noastre de mentenanță website, compania voastră primește, de asemenea, acces la suportul nostru tehnic de 5 stele. Cu expertiza echipei de dezvoltare, afacerea voastră poate obține ajutor la orice varietate de provocări.
Indiferent dacă aveți întrebări despre crearea unui nou formular de contact sau adăugarea unei pagini noi la navigare, echipa noastră vă poate oferi suportul necesar.

Mentenanță WordPress & WooCommerce

Multe companii folosesc WordPress ca CMS și WooCommerce ca platformă de comerț electronic. Ca parte a pachetului de mentenanță site WordPress & WooCommerce, echipa noastră se ocupă inclusiv de upgrade-uri și patch-uri de securitate, fiind permanent la curent cu cele mai mici detalii din domeniu.

WordPress și WooCommerce Hosting

În prezent, găzduim sute de site-uri bazate pe WordPress și WooCommerce. Serviciul nostru de găzduire este rapid și de încredere, testat în cele mai mici detalii – fiind și platforma noastră de bază pentru design și dezvoltare.

De ce să investim în servicii de mentenanță site și găzduire specializată?

Companiile ezită adesea investițiile în servicii de mentenanță pentru site-urile lor web. Iată însă trei dintre cele mai convingătoare motive pentru a utiliza un serviciu de mentenanță cu hosting specializat:

Uzabilitate

Știați că aproape 90 la sută dintre utilizatori fac cumpărături de la un concurent după ce vizitează un site cu o experiență de utilizare slabă (UX/UI)?
Cu mentenanță de rutină, vă puteți asigura că site-ul vostru web oferă cel mai bun UX posibil. Un check-in regulat poate descoperi, de asemenea, oportunități de îmbunătățire a UX-ului. Chiar dacă trebuie să se investească la un moment dat într-o reproiectare a elementelor site-ului, plusul de UX oferă un randament impresionant al investiției (ROI).

Securitate

Fie că sunteți o afacere de comerț electronic sau aveți un magazin cu site de prezentare, este esențial ca site-ul să fie în siguranță. Dacă cineva obține acces la site-ul, direct sau prin injectarea de coduri, poate provoca daune enorme mărcii și afacerii, de la furtul datelor clienților pănă la postarea de conținut ofensator pe site.

Funcţionalitate

Funcționalitatea site-ului se coordonează cu gradul său de utilizare. Dacă o caracteristică funcțională, cum ar fi un link din bara de navigare, devine ne funcțională, aceasta scade drastic gradul de utilizare al site-ului.

Caracteristici speciale

Iată doar câteva caracteristici WordPress și WooCommerce Hosting pe care le veți experimenta pe platformele noastre:
∙ Cel mai important: nucleul WordPress este 100% gratuit, oferind o experiență accesibilă
∙ Panoul de control ușor de utilizat, cu o experiență intuitivă
∙ 1-click setups
∙ Platforme SEO-ready
∙ Extindeți cu ușurință instalarea WordPress cu o gamă largă de plugin-uri. Puteți adăuga o mulțime de funcționalitate pentru site-uuri, variind de la un forum la o soluție completă de eCommerce.

Solicita o oferta GRATUITA!

Cere Oferta

Cum obțineți cele mai bune servicii de mentenanță?

Dacă sunteți în căutarea unei companii de încredere pentru mentenanța site-urilor web, cu un istoric de clienți mulțumiți, alegeți Digital Craft Agency.
Contactați-ne online sau sunați-ne la 0737761710 chiar astăzi pentru a afla mai multe despre mentenanță site și servicii specializate de găzduire!