Training SEO

Afacerile mijlocii și mari au nevoi diferite de cele ale firmelor mici. Recunoaștem acest fapt și oferim sesiuni personalizate de trainig SEO in-house pentru formarea  echipei responsabile de marketingul digital. De la branding și vânzări, până la managementul reputației online, serviciile noastre personalizate de instruire vă vor ajuta compania pe întreg palierul de activități – atât la nivel de decizie, cat și pe partea de execuție.

Instruire pentru departamentele SEO In-House

Search Engine Optimization este absolut necesar pentru orice afacere de azi. Acesta permite site-ul să se ridice spre topul paginilor de rezultate în căutări. Fără SEO, consumatorii care caută produse și servicii ar găsi doar site-urile concurenței.

Există multe elemente care definesc un SEO de calitate. Dacă le utilizați bine, profitul crește. Ca oameni de afaceri la rândul nostru, știm însă și cât de de valoros este timpul tău.

Cine ar trebui să participe la training?

După ce au instruit zeci de personal in-house la mai multe companii, vă sugerăm că cei mai buni membri ai personalului pentru a participa la ateliere de formare in-house sunt:

Web designerii și programatorii web

Personalul de marketing online

Specialiștii în UX/UI

Managerii de proiect cu competențe pe online

Copywriter-ii

Membrii departamentului de analiză

Membrii relevanți ai departamentului de publicitate

Solicita un Audit GRATUIT!Audit SEO

Aducem formarea SEO direct la voi

De ce? Pentru ca astfel, compania voastră:

Va avea libertatea de a cere și primi răspuns la orice întrebări sensibile, fără teama că informații interne pot fi auzite de către cine nu trebuie (semnăm oricum și un NDA)

Va economisi timpul și cheltuielile de călătorie ale angajaților

Va economisi cheltuielile pentru masă și cazare

Va beneficia de un program de instruire personalizat.

Training fără stres

Mulțumită celor peste 15 ani de experiență pe care îi avem, putem furniza o experiența total diferită, „stress free”, doar astfel putându-se construi abilități autentice și expertiză într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Participanții vor avea la dispozitie un plan pas cu pas, știind ce fac, când și de ce. Ei vor afla tot ce poate influența motoarele de căutare pentru a construi relevanță reală pentru termeni de căutare competitivi, și de a descoperi ce trebuie să aplice direct la site-ul propriu.

De ce? Pentru a crește conversiile importante pentru afacerea voastră.

Cum funcționează procesul de Training SEO?

(1) Analiza inițială. Contactați-ne pentru a afla vă putem ajuta compania să reușească. Vom discuta despre nevoile dumneavoastra si vom personaliza atelierul.

(2) Workshop – training SEO. Trainerul nostru SEO va veni la locația dumneavoastră special pentru pregătirea personalul desemnat.

(3) Consultanță de follow-up. Sesiunea inițială de formare internă este urmată de o analiză continuă ulterioară. Dacă este necesară o instruire suplimentară sau de asistență manuală, putem merge mai departe cu mai multe modificări.

Subiecte de training SEO

Indiferent unde vă aflați, vă oferim instruire SEO în incintă. Aceste seminarii de formare SEO poate rula oriunde de la 1 la 5 zile, în funcție de subiectele necesar a fi  acoperite și profunzimea pe care o solicitați. De obicei două zile sunt ideale, tipic pentru cei mai mulți dintre clienții noștri.

Subiectele pot fi alese „a la carte” dintr-o listă extinsă, inclusiv orice din:

On-page SEO (cercetare de cuvinte cheie, etichetare HTML, copywriting, date structurate și așa mai departe)

SEO Off-site (baclinking, citations, brand mentions, evitarea penalty-urilor)

Servicii de nișă SEO (optimizare pentru Internațional, Local SEO, App Store Optimization etc)

Dacă aceste subiecte reprezintă baza, abordarea generală, cele mai multe teme de lucru vor deriva din analiza inițială, astfel încât să fie perfect mulate pe necesitățile specifice, în mod personalizat.

Coordonarea succesului în online

Serviciul de Training SEO Corporate On-site de este o extensie a serviciilor noastre foarte populare (Optimizare SEO | Local SEO | Web Design), pe care le completează cu avantajul de a furniza un specialist cu experiență care să vină și să ofere răspunsuri concrete la probleme concrete – avantaj care s-a dovedit de neprețuit deja pentru multe companii.

Alte servicii Digital Craft Agency: Consultanta SEO | SEO International