Web Design

Web Design: site-uri personalizate optimizate SEO și Mobile

Digital Craft Agency este o agenție de web design de top, cu o echipă de design foarte experimentată, care creează site-uri web inovatoare și eficiente, care vor capta brandul, vor îmbunătăți rata de conversie și vor maximiza veniturile.

Investește în succesul site-ului tău cu serviciile de web design Digital Craft Agency

Atunci când investiți în serviciile noastre profesionale de design de site-uri web, veți primi un site web care este:

Custom

Responsive (uneori numit mobil-friendly)

Optimizat pentru motoarele de căutare (SEO)

Secure (HTTPS)

Stilizat profesional

De asemenea, puteți include caracteristici suplimentare ca parte a unui design profesional. De exemplu, puteți solicita dezvoltatorilor noștri să integreze o bază de date, să activeze funcționalitatea de comerț electronic și multe altele.

Ce includ serviciile de web design de la Digital Craft Agency?

Echipa noastră adaptează serviciile de web design la compania voastră și la nevoile sale unice. De aceea, puteți personaliza fiecare caracteristică a serviciilor, produselor sau obiectivelor.

Designul uzual pe care îl oferim este bazat pe WordPress, și include branding, optimizarea pentru motoarele de căutare, cu accent pe conversiile vizitatorilor. Astfel dorim să vă ajutăm să creați o transformare digitală axată pe client, pe experiența acestuia și modul în care se oferă venituri și rentabilitatea investiției.

Fie că aveți un blog, un magazin, sau o afacere de producție sau furnizare servicii, designerii noștri pot crea paginile necesare:

Principalele motive pentru a adăuga o secțiune de blog-ul pe site-ul vostru:

  • Recunoaștere nume
  • Generarea traficului
  • Generarea de clienți potențiali
  • Îmbunătățirea abilităților de comunicare
  • Deschidere de alte oportunități

Este esențial ca site-ul să capteze esența afacerii pe care o reprezintă, de aceea oferta noastră include o multitudine de style-uri sofisticate, mereu adapptate proiectului.

Cu mai mult de 50 la sută din traficul internetului provenind de la utilizatorii de telefonie mobilă, este imperativ să se ofere suport pentru toate dispozitivele. Este, de asemenea o componentă de bază in cele mai bune practici pentru SEO, pentru că Google utilizează acum un index mobile-first, ceea ce înseamnă că indexează site-urile din perspectiva unui utilizator mobil, nu a unui utilizator desktop.

Din start maximizăm rezultatele proiectării site-ului sau ale planului de reproiectare, precum și strategia de marketing digital, asigurându-ne că site-ul vostru respectă cele mai bune practici privind optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO).

Solicita o oferta GRATUITA!

Cere Oferta

Servicii de reproiectare web

Site-ul web curent vă împiedică să vă îndepliniți obiectivele de marketing online?
Indiferent dacă doriți o funcționalitate sporită, o experiență îmbunătățită a utilizatorului (UX) sau un aspect mai sofisticat, aveți nevoie de o strategie specială de reproiectare a site-ului.
Există, de asemenea, alte avantaje la un redesign: îmbunătățirea vitezei, potrivirea cu intenția de căutare a utilizatorului, și mai ales – optimizarea pentru mobil. Toate acestea vă vor ajuta să îmbunătățiți clasificarea, performanța și capacitatea site-ului vostru.

Ce oferă Digital Craft Agency:

Servicii complete de reproiectare, împreună cu întreținere și actualizări pentru site-ul vostru

Analiza conținutului și optimizarea pentru motoarele de căutare

Analiza conversiei și a gradului de utilizare a site-ului web existent și a site-ului web reproiectat

Mai multe prototipuri de design

Un site web unic, ușor de utilizat, construit pentru a converti mai mulți vizitatori în clienți

Liniște sufletească că un site web actualizat, orientat spre conversie, vă va ajuta să vă stimulați rentabilitatea de marketing online

Aveți nevoie de un design nou care nu numai că arată bine, dar, de asemenea, vinde. Lăsați serviciile inovatoare și strategiile de reproiectare web pe seama Digital Craft Agency pentru a putea să profitați la maximum de bugetul de marketing online.

De ce să investim în servicii profesionale de web design?

Dacă nu sunteți sigur cu privire la valoarea serviciilor profesionale de web design, există mai mulți factori de luat în considerare. De exemplu, puteți crește ratele de conversie, competitivitatea și clasificarea în căutări. Toate sunt rezultate care ar putea avea un impact direct și pozitiv asupra profiturilor, cotei de piață și ratei de creștere.
Serviciile profesionale de web design oferă o experiență de 360 de grade, care include:

Dezvoltarea aspectului

Crearea de conținut

Optimizarea conversiilor

Testarea UX

Alegeți Digital Craft Agency și echipa noastră de designeri foarte experimentați – și veți maximiza rezultatele site-ul web pentru trafic, conversii și venituri.
Contactați-ne online sau sunați-ne la 0737761710 pentru a vorbi cu un strateg cu experiență!