Oferta creare Website si Promovare
Pachet Start-UP Nation

StartUP Nation

Oferta creare website si promovare – Start-UP NATION

Digital Craft sustine antreprenorii din Romania, pe cei care vor sa-si dezvolte afacerile in mediul digital.

Ce facem?

In primul rand, cream website-uri personalizate. Credem ca cele mai frumoase site-uri sunt unice. Atunci cand cream un site, o facem adaptandu-l la nevoile fiecarei afaceri in parte si intotdeauna luam in calcul optimizarea pentru motoarele de cautare (optimizare SEO), gasim cea mai potrivita solutie de hosting, client de email si multe altele. Iar solutiile noastre de internet marketing vor aduce site-ul in cel mai scurt timp in prima pagina in google prin servicii SEO prestate de noi.

 

De ce ne adresam firmelor din programul “START-UP NATION”

Pentru ca ne-am interesat destul de mult de acest proiect astfel incat sa putem veni in intampinarea noilor antreprenori. Intelegem ce iti doresti de la afacerea ta pentru ca si noi facem acelasi lucru. Intelegem si anticipam ceea ce ai nevoie. Prezenta in mediul online este esentiala, in special pentru afacerile start-up. 

De aceea, am creat un pachet special pentru tine, o solutie la “cheie” care iti asigura prezenta in online pentru cei ce isi lanseaza afacerea prin programul Start-up Nation si, bineinteles, este cheltuiala eligibila, ai totul asigurat, nu mai trebuie sa faci nimic!

Start UP Nation

1. Creare website

Iti doresti un website de prezentare pentru firma ta nou infiintata? Noi te ajutam cu crearea si promovarea lui. Doresti un website de prezentare, un portal de stiri sau un blog? Pentru toate acestea folosim cea mai populara platformă CMS – WordPress.

La nivel global, peste 30% din websiteuri sunt create cu WordPress, iar peste 10% din magazinele online existente sunt realizate cu Woocommerce (modulul de e-commerce din platformă WordPress). Cele mai mari companii din top 500 în lume iși construiesc websiteurile bazate pe WordPress.

Cu siguranta avem proiecte construite si pe alte platforme sau chiar personalizate in intregime, dar în principal folosim WordPress, avantajele fiind multiple:

 • pentru administrare nu iti trebuie foarte multe cunostiinte tehnice, o poti face chiar tu, dar cu sigurantă te putem ajuta in continuare chiar si dupa implementarea proiectului, oferim servicii de mentenanta WordPress si administrare WordPress;
 • in ziua de astazi, nu mai este intotdeauna suficient sa ai un site bine facut, este stiut ca WordPress este una dintre platformele SEO friendly, noi in majoritatea proiectelor noastre facem si o parte de optimizare on-page (optimizarea pozelor, H1, H2, meta tag-uri etc.) incă de la constructia website-ului;
 • site-ul este complet administrabil, scalabil (posibilitatea de a-l dezvolta ulterior, inclusiv de a vinde produse si servicii prin intermediul lui) si usor de utilizat, in principal simplificam pe cat de mult posibil design-ul, astfel incat sa fie usor de navigat de catre utilizatori, totodata tinem cont și de varianta “responsive” a website-ului să arate bine pe device-urile mobile. In ziua de astăzi, traficul global de internet de pe device-urile mobile a depășit numeric traficul de pe Desktop-uri (PC-uri);
 • în faza de testare, te asigurăm că website-ul este compatibil cu toate browserele moderne;
 • te putem ajuta și cu partea de copywriting (de continut a site-ului, este serviciu adițional) dar în general tu ești cel care iși cunoaște business-ul cel mai bine iar în principal conținutul este livrat de client

Creare website etape (pas cu pas):

 • facem o pre-analiză de business, astfel încât aflăm mai multe despre domeniul în care activezi și să înțelegem mai bine modelul tau de business
 • în urma analizei, stabilim de comun acord obiectivele principale ale site-ului (conversii și microconversii, generare de leaduri, lansarea unei noi game de produse pe piața ce trebuie vândute prin intermediul unui magazin online sau prezentarea unei game de produse și servicii, etc.)
 • Alegem o temă/un layout de WordPress în funcție de business-ul în care activezi sau cu o tematică apropiată de ceea ce faci și cu care să fii de acord, care poate fi ulterior personalizată cu elemente tale specifice, prin care modificăm: fonturile, pozele, culorile, elementele grafice etc. practic tot conținutul site-ului aranjat în paginile web
 • Se stabilește o structură a website-ului prin care aranjăm elementele în pagină, ce să conțină partea de “meniu”, numărul de pagini, ce elemente să apară, ce funcționalități să aibă
 • Folosim conținutul (texte, imagini, filme de prezentare) sau iți creăm noi conținutul dacă vei considera necesar dar acest aspect este un serviciu adițional și va fi cuantificat separat
 • Începem partea de creare efectivă a websiteului WordPress, având ca referință toate aspectele deja discutate și documentate, se executa partea de dezvoltare web cu specificațiile anterior agreate
 • Pe tot parcursul perioadei de dezvoltare – veți putea avea acces (vizualiza) stadiile în care este proiectul, dezvoltarea se face pe serverele noastre, iar când este gata, se semnează procesul verbal de acceptanta (predare-primire) și va fi mutat pe domeniul web al dumneavoastra
 • Până la lansare, inclusiv pe site-ul live, vom mai efectua alta serie de teste, să asigurăm standardul de calitate adecvat și să corespundă așteptărilor tale: testări de formulare, e-mailuri, verificare link-uri (interne și externe), pagina de contact, practic un control adițional la tot ce există în website: vizual și funcțional
 • Intrucât știm că îți dorești să urmărești evoluția traficului pe website-ul tău, vom implementa un cod de urmărire/tracking a comportamentului utilizatorului tău pe website, de la google analytics, și prin care să poți urmări statisticile din partea de online a business-ului tău.
 • Durata proiectului variază în funcție de numărul de pagini și de complexitatea funcționalităților solicitate, totodată ne angajăm în respectarea termenelor agreate și prevăzute in contract, vom încerca să finalizăm site-ul în 2-4 săptămâni de la semnarea contractului ca să ne apucăm de promovare să poți genera leaduri, să începi să primești telefoane și să vinzi chiar imediat de la lansare, prin intermediul website-ului tău.

Website-ul va fi structurat în mai multe pagini de internet, care să conțină elementele de contact ale firmei, o scurtă descriere a firmei / misiunea-viziunea / domeniul de activitate, parteneri, prezentarea produselor si/sau a serviciilor oferite.

Dupa lansarea unui nou website, promovam website-ul tau prin servicii de optimizare SEO, servicii PPC (pay-per-click: Google ads, Facebook ads), etapa 3

2. Branding – creare identitate vizuală 

Despre branding și identitate vizuala

Un brand de succes este în primul rând unic, omogen și constant. Rolul său este de a fixa imaginea companiei tale în mintea tuturor celor cu care interacționează și de a transmite într-o secunda reputația pe care ai dobândit-o către aceștia.

Brandul se construiește încet, de aceea este esențial ca strategia inițială de branding să fie una corectă. Tendința este de a îl construi inspirându-ne de la corporații, deoarece mulți au dorința de a ajunge acolo. Însă acest lucru este o greșeală, brandul firmei tale trebuie să fie în corelație perfectă cu ceea ce faci și unde te regăsești.

Cu ce te ajutăm noi:

logo Digital Craft

Logo si identitate vizuala.

Crearea unui logo este una din primele etape într-o strategie de branding. Acesta are rolul de a transmite de unul singur cine ești și ce faci. În crearea unui logo original până și cea mai simplă schimbare poate reprezenta o diferență uriașă în cum vei fi perceput.

Carti de vizita.

Design-ul unei cărți de vizită face parte din prima impresie pe care o vei face clieților sau colaboratorilor tăi. Ba chiar mai mult de atât. Atunci cand aceștia vor dori să apeleze la serviciile oferite de tine, cartea de vizită este un element important între a te alege pe tine sau a apela la unul dintre competitorii tăi.

carte de vizita
Foi cu antet

Foi cu antet.

Sunt acele materiale utilizate atât în comunicarea internă, cât și în cea externă. Astfel, toate informațiile ce sunt transmise între departamente, precum și cele care vizează publicurile din afara organizației trebuie tipărite pe suprafața unei foi cu antet. (word template).

Semnatura e-mail.

În funcție de clientul de email folosit, outlook, client web-based, etc. te ajutăm să-ți facem o semnatură (html) cu datele de contact și logo-ul deja creat.

semnatura email

3. Promovarea website-ului

promovare marketing digital optimizare seo

Modalitațile de promovare cu cel mai mare impact pozitiv asupra afacerii tale o reprezintă PPC și SEO , pentru a crește numărul de vizite pe site și de a genera cât mai multe lead-uri

3.a) PPC (pay-per-click)

cea mai rapidă metodă de promovare este crearea de campanii de promovare pe google și/sau pe facebook

 creare și administrare campanii de reclama platită, prin rețeaua google – adwords sau facebook, în funcție de business-ul tău.

3.b) Optimizare SEO

Optimizare pentru motoarele de căutare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfecționare (favorizare) a vizibilității site-urilor web sau paginilor web în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare.

Iți oferim servicii de promovare web prin SEO, iți facem SEO on-page, optimizarea siteului din punct de vedere tehnic, instalarea și configurarea modulelor specifice, audit, imbunatatire incarcare viteza site si SEO Off-page, construirea de linkuri de calitate sa creasca rankul pe anumite cuvinte cheie.

Măsurile de promovare sunt aplicate website-ului, exemple pot servi: scrierea cu atenţie a titlurilor şi descrierilor, eliminarea erorilor, îmbunătăţirea vitezei de încărcare, prelucrarea imaginilor, optimizarea structurii de adrese URL şi de legături interne.

analiza de cuvinte cheie (keywords), monitorizare – în funcție de cum evoluează pe durata  campaniei

includere certificat digital SSL gratuit – https:// – care este factor de ranking în google

pagină 404 personalizată

configurare robots.txt, .xml sitemap

implementare google analytics, integrare cu search console (webmaster tools) și cu adwords

obținerea unui scor cât mai mare pe pagespeed insights

optimizarea imaginilor

optimizare SEO Startup Nation

SEO off-page

Optimizare SEO prin link building (linkuri în directoare web și directoare de articole, forumuri, grupuri de facebook) 10/lună,  și articole scrise pe bloguri do-follow cu PA > 20 (4/lună), în funcție de cuvintele cheie de interes pentru business-ul tău. Promovare prin comunicate de presă, înscrise în directoare de articole 2/lună.

Pentru activitățile de promovare se transmite un raport lunar.

*Promovarea SEO si PPC se va face pe o perioadă de 3 luni de zile, la cerere se vor putea prelungi campaniile de promovare, dar va fi o cotație separată de preț

4. Gazduire pagini web (hosting)

Oferta Digital Craft include cu titlu gratuit (timp de un an) în pachet și partea de găzduire. Iți oferim asistență în alegerea numelui domeniului web și dimensionarea unui pachet de hosting în concordanță cu nevoile tale.

5. Pagina de Facebook si LinkedIn

Suntem conștienți că succesul tău depinde de imaginea și prezența pe care o ai și în online, în social media. În funcție de specificul afacerii tale, te ajutăm și iți creăm și pagina de Facebook a firmei tale (logo + cover personalizat, nume pagină personalizat, afișarea datelor de contact).

**pentru alte servicii care nu sunt incluse în pachetul START-UP NATION, ne puteți contacta să discutăm mai în detaliu despre ce propuneri aveți contact@digitalcraft.ro
***pentru finantare pe STARTUP NATION 2018 va putem ajuta cu recomandari, va rugam sa inaintati un email la adresa: finantare@digitalcraft.ro