Ce este Beaver Builder?

Beaver Builder este unul dintre multele constructoare (buildere) de pagini/site compatibile cu WordPress. Printre altele, amintim Elementor, Visual Composer, Muffin si asa mai departe. De obicei, toate temele premium mai sofisticate au un builder propriu. Cele mai populare buildere sunt, insa, pluginuri.

Beaver Builder este un constructor de pagina de tip drag and drop, adica, mai pe romaneste, tragi si arunci, unde poti trage elemente, seta si apoi le arunci acolo unde tu doresti. Folosind aceasta functionalitate, poti realiza designul paginii fara necesitatea cunoasterii unui limbaj de programare sau fara necesitatea de a avea cunostinte tehnice, avand si posibilitatea de a previzualiza ceea ce ai facut, fara sa si publici.

Cele mai bune teme compatibile cu Beaver Builder

Astra 

Este una dintre cele mai populare teme si asta pentru ca nu este compatibila doar cu un constructor de pagini, ci cu mai multe. Asta este momentan si cea mai folosita tema de catre cei care folosesc constructori de pagini si asta pentru ca te lasa efectiv sa ai o pagina alba pe care tu in constructorul preferat poti sa o modifici cum vrei, inclusiv antetul, subsolul, bara laterala sau alte elemente ce par greu sau imposibil de modificat atunci cand ne gandim la o tema. Cand spun modificare, nu ma refer doar la schimbarea textului, ci si a modului cum arata, a altor elemente ce se pot adauga cum ar fi widgets sau titluri sau logo sau meniuri. Schimbarile realizate pot fi atat de design cat si de functionalitate.

Astra vine deja cu o duzina de site-uri gata facute pe care le poti importa direct cu doar un click si apoi le poti edita cu Beaver Builder. Are si add-ons (adaugiri) premium care pot imbunatati si mai mult functionalitatile temei, insa acestea nu sunt gratuite. Fiecare aspect al temei poate fi modificat dupa cum se doreste.

Hestia Pro

Acesta tema este una dintre cele mai puternice teme WordPress, nu degeaba are Pro in numele sau. Are un instalator de continut tip demo care se poate adauga cu un singur click pentru a vedea mai bine cum sunt elementele grafice ale site-ului, cum se aseaza ele in site. Cu Beaver Builder se poate modifica continutul foarte usor.

Tema este compatibila cu majoritatea pluginurilor populare de pe WordPress inclusiv WPML pentru a crea un site multilingual.

OceanWP

OceanWP este o tema excelenta integrandu-se complet cu Beaver Builder care poate personaliza site-ul. Poti instala un sablon si apoi sa aduci modificarile pe care le doresti folosind Beaver Builder.

Are multiple scheme de design, culori, fonturi, efecte grafice, animatii si chiar widgeturi personalizate. Este extrem de optimizat pentru motoarele de cautare, tocmai pentru a te ajuta sa cresti traficul organic pe site.

Sydney Pro

Daca vrei o tema stilizata, Sydney Pro este ceea ce trebuie sa folosesti. Vine cu blocuri de continut pentru prima pagina in care poti adauga imagini, elemente, continut si multe alte lucruri. Poti chiar sa adaugi si un slide reprezentativ in antetul site-ului.

Ai si loc pentru un logo personalizat, meniul de navigare, butonul call-to-action si, bineinteles, iconitele canalelor social media. Este usor de folosit si setat cu Beaver Builder si personalizatorul WordPress.

 

GBeaver

O tema moderna special construita pentru Beaver Builder este chiar aceasta tema. Are multe sabloane predefinite si chiar site-uri gata de folosit. Poti construi orice tip de website cu aceasta tema.

Are un panou de optiuni avansat de unde poti schimba setarile temei de la culori, widgets, navigare, coloanele subsolului.

Potenza

Daca vrei o tema perfecta pentru landing page-uri (pagini de „aterizare”) perfecte in special pentru prezentari scurte, pentru a agata rapid clienti sau pentru Google Ads, atunci Potenza este tema de care ai nevoie. Este o tema de o pagina, avand un meniu al caror elemente te trimit mai jos sau mai sus pe aceeasi pagina. Tema este flexibila si are toate elementele necesare unui site. 

Interesant este ca aceasta suporta si pluginul pentru magazine online WooCommerce si poate fi folosita pentru a crea un magazin.

Leave a Reply

Call Now ButtonSUNA