WordPress este fara indoiala cea mai simpla si cea mai personalizabila platforma de construit site-uri disponibila. Aceasta aduce dificultatea de a crea un site web la nivelul incepatorilor, fara sa traga in jos dezvoltatorii experti sau incepatori.

Dar daca vrei sa-ti personalizezi site-ul web cu propria atingere? A face o tema nu este chiar usor. Multumita constructorilor de pagini WordPress, oricine poate sa-si personalizeze site-ul web cu tone de optiuni si functionalitati de proiectare.


Semplice

Construit de dezvoltatori web pentru dezvoltatori, Semplice este o functie – un constructor de pagini cu un portofoliu bogat, este optimizat pentru necesitatile artistilor profesionisti. Toti din agentii pana la dezvoltatorii individuali pot folosi aceasta platforma; planurile Single, Studio si Business au preturi corecte. Tu trebuie sa platesti doar o data pentru aceasta functie.

Semplice foloseste o structura de construire dinamica in schimbul unui sablon repetitiv.


Elementor

Cu doua milioane de utilizatori, Elementor este unul dintre cei mai popular constructori de pagini si poti vedea de ce. Construit doar pentru profesionisti, Elementor ofera un constructor simplu de pagina, dar si foarte puternic ce se integreaza perfect cu orice tema.

Cu 80+ elemente de proiect din simple widget-uri cu imagini in butoane si forme, tot ceea ce iti trebuie ai aici. Il poti folosi mereu gratuit! Dar ai o taxa pe an daca vrei versiunea Pro cu planuri avansate si vei primi mai multe widget-uri, integrare WooCommerce si un cosntructor de teme doar pentru dezvoltatorii de site-uri.


Divi Builder

Te simti depasit de celelalte programe de construit pagini? Divi este facut pentru simplicitate. Este super usor de invatat, este un sistem drag and drop. Dar cum cresti, poti observa ca acest program este mai puternic decat pare.

46 de module de continut te lasa sa introduci usor slide-uri, meniuri, formulare, portofolii si alte widget-uri utile. Ai de platit un abonament anual sau doar o suma pe viata, fara functii importante blocate in spatele unui perete costisitor. Si dezvoltatorii pot folosi Elegant Themes si Divi pentru a construi site-uri web pentru client.


Beaver Builder

Beaver Builder a fost facut si pentru utilizatori si pentru profesionisti, cu functii speciale pentru dezvoltatorii WordPress. Partea din fata a site-ului este usor de folosit si iti permite sa construiesti pagini bazate pe coloane sau sa pozitionezi elemente cu precizie.

Editor Mode permite dezvoltatorilor de site-uri sa le ofere clientilor libertatea de a-si edita site-ul, stergand functii care le pot permite sa il strice. Beaver Builder este destul de simplu pentru a permite clientilor sa invete de asemenea!

Acest constructor are trei planuri de plata anuala pentru a putea fi folosit.


Visual Composer

Rapid, usor de invatat si simplu de folosit, Visual Composer ofera un constructor de pagini care poate fi incercat de absolut oricine. Sabloane, blocuri si elemente sunt esentiale pentru proiectul sau. Incepi cu un sablon, inserezi blocuri mici de sablon si folosesti elemente pentru a-ti imbunatati proiectul. Utilizatorii premium pot descarca mai multe elemente.


SiteOrigin Page Builder

Daca ai nevoie de un constructor de pagini gratuit fara nicio functie ascunsa de un abonament platit, SiteOrigin este ceea ce ai nevoie. Constructorul este foarte simplu, dar are si tot ceea ce-ti trebuie. Rapid si eficient fara sa iti scada viteza site-ului web si este foarte usor de folosit chiar si pentru incepatori.

Leave a Reply

Call Now ButtonSUNA