Despre Flat Responsive 

Aceasta tema este una pentru WordPress creata de Styled Themes. Are peste 2000 de instalari active si este actualizata frecvent. Tema are functionalitati cum ar fi:

 • culori personalizate,
 • fundal personalizat,
 • antet personalizat,
 • meniu si zona de top,
 • imagini reprezentative,
 • antet flexibil,
 • design fluid,
 • design responsive,
 • micro formate,
 • articole lipicioase,
 • multiple coloane,
 • gata de traducere.

Tema poate fi  previzualizata in intregime la adresa https://demo.styledthemes.com/demos/flat-responsive-free/. Poate fi descarcata de pe https://www.styledthemes.com/themes/flat-responsive/?utm_source=FreeThemes&utm_medium=demoContent&utm_campaign=Flat_Responsive. Exista o versiune gratuita, dar si una cu plata.

Tema are integrata Personalizatorul de teme WP, piese care sunt fluide, diverse latimi pentru pagina, diverse pozitii pentru piese, iconite, pagina personalizata de erori, o tema copil si suport pentru pluginul JetPack.

Recenzia temei Flat Responsive

Tema Flat Responsive este una dintre cele mai utile si frumos construite teme responsive pentru afaceri. Ea poate fi folosita in multiple scopuri. Este compatibila cu Bootstrap, WooCommerce, JetPack, bbPress si WordPress. Poti construi un simplu site de prezentare cu cinci pagini, un site cu testimoniale, portofoliu si pagina echipa sau un site pentru comunitati. Te poti gandi si la un site care ofera multiple servicii sau la un magazin online.

Versiunea gratuita este foarte usor de folosit si de instalat cu ajutorul panoului WordPress. Versiunea cu platita trebuie descarcata de pe site-ul programatorului si incarcata pe site-ul tau printr-un client FTP. Poti sa o incarci si prin panoul de control.

Functiile temei

Odata activata, personalizatorul temei poate fi folosit pentru a seta bara de sus, iconitele pentru canalele sociale, zona de anunt, culori, titluri, spatii, iconite, stilul antetului si altele. Printre alte setari mai sunt disponibile si cele pentru meniuri, fundale, culori, iconita de cautare, formulare, stiluri de navigatie, meniu licipios. Mai gasim si optiunile pentru submeniu.

Una dintre cele mai importante caracteristici este sa alegi culorile care se imbina cat mai usor pentru fundalele sectiunilor, banner, butoanele care indeamna la actiune si alte elemente. Nu uita de tot ceea ce apare pe site. Nu poti sa lasi culorile aiurea. Acestea trebuie sa se combine intr-un mod placut.

Setarile subsolului te ajuta sa scrii textul pentru copyright, sa afisezi iconitele sociale si nu numai. Partea de networking este o sectiune separata unde poti alege retelele sociale impreuna cu culorile lor si chiar efecte de animatie. 

Daca construiesti un magazin online poti sa vezi si optiunile de design pentru WooCommerce. Alege culoarea titlului produsului tau, dar si bara laterala si latimea paginii produsului.

Pentru antet poti sa incarci o pagina noua, sa creezi un slideshow cu slide-uri aleatorii sau sa alegi tu o imagine. Meniurile au locatii multiple cum ar fi cel primar in antet, secundar in subsol sau poti crea alte zone si meniuri. Nu uita si de butoanele care indeamna la actiune.

Piesele se pot pune atat in partea de sus, in bara laterala dreapta a blogului sau a paginii. Exista patru sectiuni in partea de sus si patru in partea de jos a site-ului.

Prima pagina a site-ului poate fi una statica sau una dinamica in care apar toate articolele site-ului.

Personalizator in timp real

Personalizatorul in timp real iti ofera optiunile de baza cum ar fi latimea site-ului, numarul de bare laterale pentru blog, setarile blogului si ale butoanelor. Setarile fonturilor sunt si ele valabile si poti seta fonturi diferite pentru text, pentru titluri, paragrafe si link-uri. Ai posibilitatea sa alegi culori si marimi.

Unele setari din personalizator pot fi accesate direct din el sau doar din panoul WordPress. Aici poti adauga cod CSS personalizat.

Versiunea Flat Responsive Pro

Exista o versiunea cu plata numita Pro. Aceasta este 100% pregatita pentru WooCommerce, are 2 stiluri la antet, portofoliu personalizat, pagina de testimoniale, stiluri multiple a navigatie, pagina de raspunsuri si intrebari. Tipografia este stilizata si suporta si coduri scurte HTML. Pretul ei este de 49 de dolari.

Teme similare

Alte teme care sunt similare cu Flat Responsive ar fi Flatsome, Sequoia, Atlantis si Loja.

Flatsome este o alte tema foarte responsive si compatibila cu WooCommerce, insa costa 59 de dolari. Ea este creata de UX-themes si iti ofera actualizari pe viata. Este deja pregatita pentru SEO si traduceri. Are constructor de pagini cu functia de tragere si aruncare, documentatie online si compatibilitate cu majoritatea navigatoarelor de internet cum ar fi Chrome, Safari, Edge, Internet Explorer si Firefox. Vine cu continut de tip exemplu, fisiere PSD, fisiere SCSS, slidere optimizate, bannere optimizate si animate, slidere video, bannere cu efect parallax, logo personalizabil si cos de cumparaturi personalizabil. Are peste 500 de fonturi, formulare nelimitate, doua design-uri, o pagina a produselor speciala si o lista de dorinte. Design-ul paginii de checkout este personalizabil si antetul poate fi lipicios. Cautarea pe site se face in direct, iar numarul de bari laterale poate fi nelimitat ca si zonele pentru piese. Autentificarea este personalizata la fel ca si pagina de inregistrare. In tema sunt prezente paginile de catolog si portofoliu. Iar Google Maps si autentificarea Facebook ofera inca doua functionalitati placute site-ului creat cu Flatsome.

Sequoaia este creata de micemade si este valabila pe ThemeForest pentru 59 de dolari. Vine cu trei teme copil, continut demo pentru fiecare tema copil. Impreuna, pachetul ofera posibilitatea crearii unui site pentru domeniul modei, culinar, sau handmade. Are 6 antete, meniu vertical, pagina de autentificare personalizabila. Pluginurile incluse sunt WooCommerce, Aqua Page Builder, Slider Revolution, WPMP, YITH WC Wishlist si YITH Ajax search.

Atlantis are 12 designuri gata pentru orice dispozitiv. Are incluse pluginurile  si functiile Font Awesome, Google Fonts, Revolution Slider si Mega Menu. Are peste 300 de iconite si costa 59 de dolari. Tema a fost creata de Novaro Studio si are si un design Retina Ready, dar si Visual Composer.

Loja este o tema responsive care suporta WooCommerce si ofera doua tipuri de pagini pentru prima pagina. Vine cu diverse galerii pentru produse, stiluri multi-produs cu incarcare Ajax, paginatie Ajax. Alte functii ar fi optimizarea SEO, diferitele stiluri de mini-cosuri de cumparaturi, constructorul de pagini. Culorile nelimitate la numar, codul curat si pluginul Revolution Slider reprezinta cireasa de pe tort a acestei teme. Ea a fost creata de Site Sao si o gasiti la pretul de 59 de dolari.

Leave a Reply

Call Now ButtonSUNA