Skip to main content

A avea un canal de youtube este în mod sigur o modalitate prin care putem câștiga bani și prin care ne putem face remarcați în mediul online. Dacă ne dorim să avem o afacere prosperă atunci ar trebui să acordăm o atenție mai mare canalelor de Youtube.

 Cum putem să facem bani cu Youtube?

Putem face bani din Youtube România mai mult decât credem. Că să putem face bani mai întâi de toate trebuie să ne asigurăm că avem suficienți de mulți followers.

Pentru a putea face bani trebuie să avem parte de un canal decent și trebuie să avem destul de mulți followers care să ne urmărească în mod constant toate clipurile pe care le postăm.

Trebuie să ne asigurăm că avem un canal  potrivit și că avem cel puțin 1000 de abonați la canal. Mai mult de atât trebuie să avem un total de 4.000 de ore de vizualizări în ultimele 12 luni.

Putem să verificăm dacă canalul pe care îl realizăm respectă toate recomandările și să ne asigurăm că există o linie verde deasupra pictogramei  YouTube zâmbitoare pentru fiecare element.  Dacă toate detaliile sunt respectate întocmai putem să activăm monetizare Youtube.

Cât plătește youtube pentru vizualizări

Dacă ne dorim să află cât plătește Youtube pentru vizualizări atunci trebuie să citim cele ce urmează. Vom avea acces la toate detaliile de care avem nevoie.

După ce devenim partener putem câștigă bani cu Youtube, dar, mai întâi de toate trebuie să creem și să conectăm un cont Google Adsense la canalul nostru. Pentru a face asta trebuie să dăm click pe butonul “ Start” de lângă “ Înscrieți-va pentru AdSense”.  Vom fi direcționați către o nouă pagină de unde să putem selecta contul Google asociat cu AdSense.

Dacă avem un clip care strânge 1 milioan de vizualizări pe YouTube în România câștigul este în jur de 900-1000 de euro și este într-o continuare creștere.

Ca să putem face bani din Youtube trebuie să facem parte din Programul lor de Parteneriat și ca să putem fi acceptati trebuie să îndeplinim anumite condiții, precum: 4.000 de ore de vizionare și 1.000 de abonați. Dacă până acum ne întrebam” la câți abonați primești bani de la youtube?” atunci răspunsul este destul de simplu, trebuie să avem cel puțin 1.000 de abonați doar că să putem face parte din programul lor.

Cu Youtube nu vom putea câștiga aceeași suma luna de luna așa cum nici vizualizări noastre nu vor fi aceleași și trebuie să acceptăm asta.

Cum poți avea succes pe Youtube

Orice persoană care vrea să aibă succes pe Youtube trebuie să respecte anumite cerințe. Putem avea succes cu cea mai mare ușurință dacă ne implicăm în alegerile pe care le facem.

Cum putem avea succes pe Youtube

  • Trebuie să păstram un vocabular adecvat –  este necesar să evităm folosirea unui vocabular neadecvat și să evităm instigarea la violență. Un limbaj adecvat și politicos va atrage mai multe viziualizari.
  • Trebuie să ne structurăm un plan încă de la început – ca să putem avea parte de succes trebuie să ne structurăm un plan încă de la început. Încă de la început trebuie să știm ce tip de subiecte ne dorim să abordăm și să ne facem un plan astfel încât să putem respecta tot ce este important pentru canalul nostru.
  • Trebuie să producem conținut de calitate – ca să putem avea succes trebuie să perseverăm. Atunci când producem conținut în permanentă avem parte și de succesul pe care îl dorim. Nu trebuie să renunțăm la prima problema, din contra trebuie să perseveram și să venim de fiecare dată cu ceva nou.

Ca să aflați mai multe informații puteți vizita pagina noastră de servicii optimizare SEO.

Lasa un comentariu

Suna
Whatsapp