Preturile pentru Elementor Pro 

Asa cum am scris in articolul precedent despre Elementor, acum este momentul sa scriem despre varianta sa platita si numita Elementor Pro. In acest moment, exista trei pachete prin care poti achizitiona Pro. Fiecare pachet are aceleasi caracteristici, singurul lucru diferit fiind numarul de site-uri pe care poti instala Elementor Pro.

Primul pachet este numit Personal si poate fi folosit doar pe un site. Pe langa caracteristicile enumerate in primul articol despre Elementor, acesta vine cu suport si actualizari pentru un an la pretul de 49 de dolari. Pachetul al doilea este disponibil tot pentru un an, dar Pro se poate instala pe trei site-uri si costa 99 de dolari. Ultima varianta, si anume Expert se poate instala pe o mie de site-uri.

Daca vrei sa faci ceva cu adevarat special pentru unicul tau site atunci suma de 49 de dolari nu ar trebui sa fie prea mare. Daca esti un specialist, atunci cu siguranta vei opta pentru ultimul pachet. Trebuie sa stii ca indiferent de pachetul ales, daca expira anul platit vei pierde accesul la actualizari, suport si blocurile si temele pro. Nu vei pierde site-ul si poti inca folosi elementele pro cum ar fi constructorul de teme, functiile popup.

Cele mai bune 7 caracteristici ale lui Elementor Pro

Cu varianta gratuita poti linistit sa creezi un site decent, dar daca vrei ceva mai interesant atunci ai nevoie de varianta platita. Iata 6 motive pentru care ar trebui sa cumperi varianta Pro.

 1. Puterea de a personaliza orice parte a temei tale – cu majoritatea constructoarelor de pagini esti limitat in a personaliza anumite parti din tema. De obicei, partile needitabile sau foarte putin editabile sunt antetul si subsolul. Nici paginile de arhiva sau cautare nu pot fi editate. La fel si pagina de eroare clasica 404, la care ai nevoie de un plugin separat. Cu Elementor Pro poti sa modifici toate acestea rapid si pe langa poti edita si pagina de articole.
 2. Elemente in plus – cu Pro ai o groaza de noi elemente la dispozitie: formulare, tabele de preturi, liste de preturi, contoare, elemente specifice Woocommerce, recenzii, butoane de distribuire, carusele si altele.
 3. Acces la teme si blocuri pro – daca vrei sa pui teme si blocuri pro gata facute atunci poti folosi libraria disponibila si Pro.
 4. Modificarea rolului de acces – poti schimba rolul de acces la Elementor. Poate vrei doar Administratorii si Editorii sa acceseze acest plugin si nu Autorii.
 5. Acces la actualizari si suport 24/7 – echipa din spatele acestui constructor ofera actualizari si solutii la problemele aparute atat prin sistem de tichet, dar si prin noi versiuni Pro.
 6. Integrari – poti integra mai usor cu platforme si unelte cum ar fi MailChimp, Zapier, HubSpot, ConvertKit, GetResponse, Discord si multe altele.
 7. Instalezi un plugin complet – nu mai ai nevoie de pluginuri pentru popup, pentru formulare de contact, pentru afisarea celor mai recente postari, pentru editarea paginii implicite 404 si asa mai departe. Elementor le face pe toate acestea si chiar mai mult decat atata.

Ce ne place la Elementor 

Modul cum poti crea un site s-a schimbat drastic cu Elementor. Odata ce l-ai instalat poti crea pagini si articole noi avand elemente interactive. Totul fara sa ai nevoie de cunostinte tehnice. Editorul este prietenos si usor de folosit, iar builderul are functia de tragere si aruncare (drag and drop). Centrul de ajutor este disponibil cu documente, tutoriale si liste de intrebari si raspunsuri. Toate aceste resurse sunt gratuite.

In plus poti sa te alaturi comunitatii Facebook si GitHub pentru intrebari, raspunsuri si trucuri noi.

Cu acest plugin, nu ai nevoie sa stii PHP, CSS, JS sau HTML. Poti sa le folosesti si pe acestea in combinatie cu Elementor, dar poti crea un site superb si fara ele. Poti fi o persoana atehnica si sa iti administrezi singur site-ul si foarte usor. Ai posibilitatea de a crea pagina web folosind fie setarile temei, fie o pagina alba Canvas, fie o pagina de latime maxima. Ultima varianta este exact pagina alba pe care o vezi la pictori. Practic ai propria ta plansa si tu pictezi site-ul cum vrei, fara constrangeri de la tema sau de la altceva.

Cele mai mari avantaje ale lui Elementor sunt editarea directa si previzualizarea in timp real. Elementor este printre putinele constructoare de site-uri aflate in frontend si nu in panoul WordPress. Un alt constructor similar ar mai fi si Divi care are insa si partea din spate si cea din fata. In cazul in care ai intampinat o problema, ai la dispozitie si istoricul de revizii care iti salveaza exact versiunea de pagina web asa cum era ea in fiecare revizie. Ai la dispozitie numele persoanei care a editat dar si data si ora.

Ce nu ne place la Elementor

O parte negativa este filtrarea inexistenta la template-uri si blocuri. Nu poti filtra sa fie afisate doar cele Pro sau doar cele gratuite. O alta problema la Elementor ar putea fi incompatibilitatea cu anumite servere sau setari. In functie de versiunea de Elementor pe care o ai, serverul poate avea probleme sau setari incorecte si invechite. De obicei, aceste setari sunt cele pentru PHP.

Cum sa incepi cu Elementor

Odata instalat si activat, Elementor se comporta ca un editor de pagina/ articol. Similar cu cele deja existente  in WordPress. Practic, trebuie sa mergi pe pagina pe care vrei sa o editezi. Apasa butonul albastru ” Edit with Elementor”.

Acum ai sa vezi interfata Elementor.

 1. Pagina in site – aici vei pune blockuri, elemente si template-uri impreuna cu sectiuni si coloane;
 2. Elementele cu continut se afla in stanga ecranului;
 3. Setarile globale cum ar fi culori, fonturi, revizii sunt disponibile aici;
 4. Te folosesti de acest buton pentru a reveni la elementele disponibile;
 5. Iesi din Elementor;
 6. Schimbi modul de previzualiare intre desktop, tableta si mobil;
 7. Accesezi templateurile disponibile.

Tine cont de ierarhia pe care Elementor o foloseste, altfel nu poti construi si intelege o pagina web cu el. Iata ce usor poti pune un element sau crea o sectiune

La cat este de usor de folosit acest plugin, cu siguranta nu ai nevoie de prea mult ajutor, dar in caz contrar suntem aici la Contact si nu ezita.

Leave a Reply

Call Now ButtonSUNA