Despre Divi 

Divi este unul dintre cele mai populare teme WordPress de pe piata online. Este o tema creata de Elegant Themes si poate fi cumparata direct de la https://www.elegantthemes.com/gallery/divi/. Firma are o vechime de peste zece ani in consultanta WordPress si un numar de peste 70 de angajati raspanditi pe tot globul. Cand spunem Divi, ne referim in acelasi timp si la tema, dar si la pluginul Divi care este un constructor de site-uri web. Tocmai din aceasta cauza, multa lume o considera o mega tema, fiind mult mai buna si mai mare decat o tema WordPress standard.

Poate sa te ajute in mai multe aspecte in crearea site-ului tau. Indiferent de ce tip de site vrei si ce tip de design doresti. Aceasta este construita, in special pentru incepatori. Tine cont de interfata prietenoasa, actualizari si rapiditate.

Odata achizitionata aceasta tema, ai acces atat la tema propriu-zisa, dar si la versiunea Extra impreuna cu constructorul Divi incorporat in tema. In plus, poti sa descarci separat acest constructor si mai primesti doua pluginuri: Bloom si Monarch. Poti lansa rapid un site folosind sutele de pachete de site-uri care iti sunt puse la dispozitie.

Tema

Daca ai nevoie la site-ul tau de o tema puternica, flexibila si cu functionalitati diversificate la pachet atunci ai ales tema potrivita. Si noi folosim Divi in foarte multe dintre proiectele noastre. Temele de la Elegant Themes vin cu constructorul Divi care are functia de tragere si aruncare a elementelor (drag and drop). Functie gasita si in Elementor sau Visual Composer, alte doua constructoare de pagini web prezentate si folosite de noi. Daca vrei sa folosesti o alta tema, poti instala separat pluginul Divi pentru aceea tema.

Cu editorul implicit al constructorului poti sa tragi si sa arunci randuri, coloane, elemente si module pentru a crea un design placut ochiului tau si a vizitatoriilor tai. Nu ai nevoie de programare sau de mult timp.

Fiecare modul poate fi sters, copiat, repozitionat sau modificat doar in cateva click-uri. Poti sa alegi culoare, distantiere, margini si multe alte elemente chiar daca esti un incepator. Poti sa vezi scheletul site-ului tau, dar in acelasi timp poti folosi si varianta de editor frontend. Divi seamana mai mult cu Visual Composer decat cu Elementor. Primele avand atat un editor backend  cat si frontend, pe cand Elementor are doar unul frontend.

Tema vine cu sute de pachete de elemente predefinite pe care le poti folosi la crearea site-ului tau. Culorile si designul sunt deja facute si trebuie doar sa le importi din librarie.

Fiecare pachet are incluse intre 7 si 8 pagini create special pentru un anumit tip de site. Nu uita sa adaugi propriul tau continut si sa salvezi modificarile. Poti sa cauti pachetele dupa diverse categorii cum ar fi Tehnologie, Sanatate, Servicii, Moda si asa mai departe. Poti folosi si cautarea dupa cuvinte cheie. Creatorii acestei teme vor sa adauge saptamanal cel putin pachet nou predefinit.

Pentru a cunoaste mai bine tema iti recomandam sa incepi sa creezi pagina Acasa. Fiecare pagina are un numar de sectiuni, iar fiecare sectiune are una sau mai multe randuri. La fel si randurile au unul sau mai multe coloane, iar acestea elemente (blocuri, module).

Pluginul

Poti adauga instant peste 46 de module designului tau. Modulele sunt blocuri de continut cunoscute si ca Elemente. Poti adauga module care includ slidere, portofolii, galerii, video-uri, butoane si multe altele.

Poti personaliza oricare dintre aceste module si chiar sa le muti dupa cum doresti.

Marimea fontului, grosimea fontului, culoarea fontului, imaginea de fundal si multe altele iti stau la dispozitia ta.

Cu WordPress, cand creezi site-ul tau, poti sa vezi in timp real modificarile apasand butonul Preview care deschide o noua fereastra sau un nou tab cu modificarile noi. Cu functionalitatea de Live Preview de la Divi, poti sa vezi efectele modificarilor tale direct in timp ce le si faci. In doar cateva secunde schimbi culorile si stilurile elementelor si poti sa vezi daca sunt asa cum ti-ai dorit sau nu.  Poti sa vezi in timp real modificarile atat pentru desktop, cat si pentru tableta sau mobil.

Poti folosi editorul implicit care este cel de backend sau cel nou numit Visual Builder, care este cel de frontend.  Pluginul si tema suporta si WooCommerce. In plus, te ajuta sa iti faci site-ul responsive indiferent ca vrei un magazin online sau un simplu site. Exista si pachete predefinite pentru magazinele online.

Divi este compatibil cu 32 de limbi si are suport RTL. Traducerile incluse sunt create atat pentru backend, cat si pentru frontend. Suporta si WPML care te ajuta sa creezi site-uri multilinguale.

Codul din spatele temei si a pluginului sunt verificate de Sucuri. Acestia sunt experti in securitatea pe internet. 

Caracteristici speciale

  • Crearea site-ului in timp real;
  • Poti personaliza orice vezi pe pagina;
  • Editarea textului se face fix ca si cum ai edita un document Word;
  • Toate designurile sunt responsive;
  • Poti folosi mai multe randuri, mai multe coloane si mai multe elemente;
  • Poti sa salvezi fiecare element, rand, coloane sau sectiune ca si design si apoi sa il refolosesti pe alta pagina;
  • Poti salva global toate elementele;
  • Aproape tot functioneaza prin functia drag and drop.

Preturile

Divi vine cu doua pachete de preturi. Unul anual de 89 de dolari si unul pe viata de 249 de dolari. Ambele ofera acces la Divi, Extra, Bloom, Monarch, sute de pachete de site-uri, actualizari, suport premium si utilizare pe un numar nelimitat de site-uri.

Toate acestea vin cu documentatie si o echipa bine pregatita mereu disponibila sa te ajute. In plus, datorita popularitatii sale, gasesti ajutor si in comunitatea de utilizatori ai temei si a pluginului.

Leave a Reply

Call Now ButtonSUNA