Skip to main content

Domeniul auto pe internet

Unele dintre cele mai raspandite afaceri in mediul online sunt cele din domeniul auto. Daca ai nevoie de un site de prezentare pentru service-ul tau auto sau pur si simplu inchiriezi si vinzi masini atunci vei gasi mai jos cateva teme WordPress. Acestea sunt dedicate site-urilor din domeniul auto. Poti sa gasesti atat teme gratuite in libraria WordPress, cat si platite pe site-urile programatorilor sau in pietele online ca si Themeforest.

Indiferent de afacere sau domeniu poti folosi WordPress pentru a crea un site potrivit pentru tine si clientii tai.

Teme WordPress pentru domeniul auto

Divi Car Dealer

Divi Car Dealer este o tema WordPress creata pentru afaceri de inchirieri si vanzari automobile. Are mai multe landing page-uri, dar si pagini specifice cum ar fi Contact si Despre. Are o pagina cu anunturi, dar si una pentru finantare. 

Tema are la baza builderul si tema Divi.

Car Repair by Astra Theme

Car Repair este o tema predefinita pe care o gasesti in Astra. Vei avea nevoe si de pluginul lor numit Starter Sites pentru a putae instala tema. Daca ai un service auto poti folosi tema in totalitate.

Aceasta vine cu un design lat si cu butoane clare care indeamna la actiune. Poti edita rapid prima pagina folosind editorul implicit WordPress. Tema este deja optimizata pentru motoarele de cautare.

Ultra Horizontal

 O tema moderna pe care o recomandam este Ultra Horizontal. Are un slider orizontal unic si vine si cu un antet care se poate prelungi. Suporta si WooCommerce. Tema este recomandata in special magazinelor online din domeniul auto.

OceanWP

O tema pe care am mai recomandat-o si in alte domenii este OceanWP. Tema este flexibila si poate fi folosita impreuna cu builderele WordPress. 

Printre functionalitatile sale pomenesc culori la alegere, design-uri multiple ale paginilor, tipografie, piese personalizate si nu numai. Poti schimba optiunile sale din customizer-ul WordPress.

Neve Vintage

O tema retro pentru domeniul auto este Neve Vintage. Site-ul creat cu aceasta tema va parea nostalgic. Site-ul poate fi editat direct cu editorul implicit WordPress. Poti sa inlocuiesti textele si imaginile si ai site-ul gata facut. In customizer-ul WordPress mai ai acces si la alte setari.

Automotive

Daca preferi o tema de culoare inchisa, iti recomandam Automotive. Aceasta este creata special pentru vanzari de masini. Are un motor de cautare puternic prin care filtrezi masina dorita. Are optiuni pentru culori si tipografie. Tema are integrata si metoda de plata prin PayPal.

Car Wash by Astra Theme

O tema reprezentativa pentru spalatorie auto este Car Wash. Aceasta face parte din pachetul de teme de la Astra. Fundalul poate fi o imagine fullscreen. Prima pagina este impartita in mai multe sectiuni care arata serviciile tale, testimonialele si multe altele. Tema este perfect functionala cu buildere sau doar cu customizer-ul WordPress.

Altitude Pro

Daca vrei o tema flexibila poti sa instalezi Altitude Pro. Aceasta are la baza framework-ul Genesis care face tema sa fie una robusta si puternica. Prima pagina are multe piese care pot fi usor modificate. Tema este si compatibila cu WooCommerce.

Hestia Pro

Hestia Pro este o tema moderna doar de o pagina. Ea se integreaza frumos cu Beaver Builder si Elementor. Poti sa alegi culorile, design-urile si fonturile. Hestia Pro este o tema gata pentru traducere care suporta WPML.

Automax

O alta tema profesionista pentu site-urile de vanzari masini este AutoMax. Te lasa sa importi si exporti extern inventarul. Importarile pot fi programate automat. Tema are si o cautare rapida cu mai multe filtre.

The Automobile

O tema gratuita pentru afacerea ta din domeniul auto este The Automobile. Are un antet lipicios care foloseste un slider de imagini.

Tema te lasa sa iti arati postarile pe blog intr-un mod inedit. Poti sa personalizezi optiunile fie prin panoul temei sau prin customizer.

KarDealer

O alta tema gratuita pentru WordPress este KarDealer. Aceasta este perfecta pentru magazine online, dar si pentru site-uri de prezentare sau bloguri.

Poti sa afisezi masini si produse auto rapid cu ajutorul altor pluginuri. Tema are piese personalizabile in zona de subsol, un meniu de social media si culori.

Transport by Astra Theme

Una dintre cele mai populare teme cand vine vorba de transporturi de marfuri este Transport de la Astra. Tema are un design centrat cu un logo personalizat, o imagine ca si fundal si un meniu de navigare.

Ea vine si cu sectiuni animate care pot afisa inventarul, vanzarile si nu numai. Functioneaza perfect cu buildere si cu formulare de contact.

CarListings

O tema frumoasa WordPress pentru vanzarea masinilor este CarListings. Poti sa personalizezi antetul asa cum vrei. In aceasta zona poti adauga orarul, adresa de email, logo-ul si multe alte elemente.

Car Dealer Deluxe

O tema responsive pentru showroom-uri, vanzari de masini este Car Dealer Deluxe. Poti sa adaugi mai multe monede, sa controlezi inventarul si sa afisezi masinile pe care le vinzi. Tema are propriul panou de control de unde poti schimba culoarea si design-ul.

Lasa un comentariu

Suna
Whatsapp